Susurluk, Çaylak'ta binlerce misafir ağırladı - Son Dakika
Yaşam

Susurluk, Çaylak'ta binlerce misafir ağırladı

Susurluk, Çaylak\'ta binlerce misafir ağırladı

Türkiye'nin en büyük motosiklet festivaline ev sahipliği yapan Susurluk, 17 bin kişiyi ağırladı. Türkiye'nin her yerinden ve yurt dışından katılımın olduğu festivalle ilgili değerlendirmelerde bulunan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, "Burası Susurluk halkının en çok kullandığı, en sevdiği yer. Burası SİT alanı ve öyle de kalmalı ayrıca her şey halkın özgürce kullanımında olmalı" şeklinde konuştu.

08.08.2023 16:50  Güncelleme: 18:15

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin en büyük motosiklet festivali Susurluk'ta gerçekleştirildi. Birbirinden değerli motosikletler, off-road araçları, karavanlar ve çok değerli yaklaşık 17 bin misafiri ile Çaylak muhteşemdi. İlk kez bu kadar büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Susurluk, tarihinin en hareketli günlerini geçirdi. Susurluk'u bu festival için ziyaret eden misafirler, hem Çaylak'ı hem de Susurluk'u çok sevdiler.

Belediye Başkanı Nurettin Güney sahneden yaptığı tüm konuşmada; festival katılımcılarını, şehir içindeki yerli esnafa yönlendirmesi işe yaradı. Motorları ile Susurluk içinde küçük geziler yapanlar esnafa da ekonomik olarak hareketlilik kazandırdı. Susurluklu esnaflar, festivalin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda hareketlilik getirdiğini belirterek bu organizasyonların devam etmesini istedi.

Susurluk, Çaylak'ta binlerce misafir ağırladı

Açıklamasının devamında Türkiye'nin her yerinden ve yurt dışından gelen tüm katılımcılara seslenen Başkan Güney, "Burası Susurluk halkının en çok kullandığı, en sevdiği yer. Burası SİT alanı ve öyle de kalmalı ayrıca her şey halkın özgürce kullanımında olmalı" şeklinde konuştu.

Susurluk Belediyesi'nin; Cumhuriyet'in 100. Yaşının 1 yıl boyunca kutlandığı #CUMHURİYETİNYÜZÜ, projesi, 29 Ekim 2022'den başlayıp, 29 Ekim 2023 tarihlerinde devam ederken, yönetim ve idare anlayışımızda Cumhuriyet değerlerini, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini uyguladıklarını ifade etti.

Susurluk, Çaylak'ta binlerce misafir ağırladı

Bu açıklamalar esnasında sahnede olan 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Özgür CANDAR; Susurluk/Çaylak'ta 11. si düzenlenen Festivalin en güzeli olduğunu ve mutlaka yine etkinlerle bölgeyi tercih edeceklerini söyledi. Özgür CANDAR; Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve Susurluk Belediyesi personeline teşekkürlerini sundu.

Balıkesir, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya, Muğla, Mersin, Hatay ve daha farklı illerden gelen yüzlerce vatandaşımız, ayrıca Yunanistan, Almanya, Avusturya, Bolivya gibi dünyanın çeşitli yerlerinden misafirlerin ağırlandığı bu etkinliğin Susurluk için çok güzel bir tanıtımı olduğu konusunda herkes hemfikir.

Son Dakika Yaşam Susurluk, Çaylak'ta binlerce misafir ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement