2012 Türkiye Off-Road Şampiyonasının 5. Ayağı Urla'da Başladı - Son Dakika
Yerel

2012 Türkiye Off-Road Şampiyonasının 5. Ayağı Urla'da Başladı

2012 Türkiye Off-Road Şampiyonasının 5. Ayağı Urla\'da Başladı

2012 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5.Ayak yarışı bugün Urla'da start aldı.

03.11.2012 16:52

2012 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. Ayak yarışı bugün Urla'da start aldı. Urla Cumhuriyet Meydanı'nda verilen startla başlayan yarış iki gün sürecek.

Yarış, Urla- Demircili Köyü'nde kurulu olan Titus-Feronia Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Titus-Feronia Tesisleri 2007'den bu yana 4'üncü kez ulusal bir off-road yarışına ev sahipliği yapıyor.

3-4 Kasım 2012 tarihlerinde yapılacak olan 2012 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5'inci ayak yarışı, aynı zamanda sezonun son off-road yarışı. Sezon şampiyonunun belirleneceği organizasyona, 14 yarışçı katıldı. Güneşli ve güzel bir havada başlayan yarış, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, İddia, Bilyoner, Urla Belediyesi ve İnci Akü'nün destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Urla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen gösteri startı öncesi teknik toplantı yapıldı, yarışmacılar Titus-Feronia Tesisinde gerçekleştirilecek yarış ve yarış parkuru hakkında bilgilendirildiler. Urlalıların büyük ilgi gösterdiği yarış heyecanlı görüntülere de sahne oldu. Yarışçılar, Urla etabının çok iyi olduğunu ve dolayısıyla heyecanlı bir yarış yaşanacağını düşündüklerini ifade ettiler.

Yarış yarın (Pazar günü) 2 orman etabı ile çeşitli engellerin bulunduğu 3 seyirci etabı yarışlarının ardından sona erecek. Yarış sonunda 2012 sezonunun şampiyonu belli olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2012 Türkiye Off-Road Şampiyonasının 5. Ayağı Urla'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement