2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Her Yerde Adalet Platformu Genel Başkanı Öztürk: "Milletimiz 30 Mart seçimlerinde, geleceği ipotek altına almak isteyenlere, yargı operasyonuyla milli iradeyi gaspetmek isteyenlere, sosyal medya yalancılarına, Twitter'da haysiyet cellatlığı yapanlara, telekulakçılara, montajcılara ve tapecilere, iradesini.

02.04.2014 13:25

Her Yerde Adalet Platformu Genel Başkanı Özkan Öztürk, "Milletimiz 30 Mart seçimlerinde, geleceği ipotek altına almak isteyenlere, yargı operasyonuyla milli iradeyi gaspetmek isteyenlere, sosyal medya yalancılarına, Twitter'da haysiyet cellatlığı yapanlara, telekulakçılara, montajcılara ve tapecilere, iradesini sandığa yansıtarak en güzel cevabı vermiştir" dedi.

Öztürk, düzenlediği basın toplantısında, milletin yerel seçimlerde manşeti; siyasete siyaset dışından yapılmak istenen müdahaleye "hayır" diyerek attığını söyledi.

30 Mart seçimleri ile dost modern darbecilerin ve onların siyasal uzantılarının sandığa gömüldüğünü, "Yeter ki kan dursun, analar ağlamasın" diyenlerin ve çözüm sürecinin kazandığını ifade eden Öztürk, "Milletimiz 30 Mart seçimlerinde, geleceği ipotek altına almak isteyenlere, yargı operasyonuyla milli iradeyi gaspetmek isteyenlere, sosyal medya yalancılarına, Twitter'da haysiyet cellatlığı yapanlara, telekulakçılara, montajcılara ve tapecilere, iradesini sandığa yansıtarak en güzel cevabı vermiştir" diye konuştu.

Türkiye'nin en zorlu ve sıkıntılı süreçlerden birini geride bıraktığına işaret eden Öztürk, şöyle devam etti:

"Muhalefet partilerinden daha fazla muhalefet eden, 'siyasetin dışındayız' deyip, siyasete doğrudan müdahalede bulanan yeni sürüm vesayetçiler, bu seçimin en önemli kaybedenidir. 30 Mart seçimleri ile 'neo-vesayetçiler'in özgül ağırlıkları ölçülmüştür. Yargı ve emniyette, bürokraside egemen olan neo-vesayetçilerin siyasette karşılıklarının olmadığı ortaya çıkmıştır. Seçim sürecinde tapelerden, yasa dışı montaj kasetlerden başarı bekleyen CHP, bu seçimin mutlak kaybedenleri arasındadır. Ana muhalefet partisi CHP'nin tapeler ve montaj ses kayıtları üzerine inşa etmiş olduğu seçim stratejisi tam bir fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Seçim sonuçlarıyla, eski Türkiye'ye özlem duyan beyaz Türkler sandığa gömülmüştür. Millete 'makarnacı' diyen, 'bidon kafalı' diyerek, hakarette sınır tanımayan çakma demokrat yazarlar da bu seçimin kaybedenidir." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement