30 Ağustos Zafer Bayramı Hendek'te Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı Hendek'te Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Hendek\'te Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 91'inci yıl dönümü Hendek'te coşku ile kutlandı.

30.08.2013 13:43

30 Ağustos Zafer Bayramının 91'inci yıl dönümü Hendek'te coşku ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Törenine Kaymakam Mustafa Ayhan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Dağcı, Savcı Vedat Temel, Belediye Başkanı Ali İnci,Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hendek Belediyesi Çocuk Bando takımı zafer marşları çaldı. Törende Jandarma Astsubay Üstçavuş Onur Yüncü günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Onur Yüncü yaptığı konuşmada, "Türk Ulusunun bir imparatorluğun külleri arasında silkinip,dirilişinin ve var olma mücadelesinin dönüm noktalarından birini oluşturan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Türk halkı asırlardan beri hür, müstakil yaşamış ve İstiklali yaşamayı şart saymış bir kavmin kahraman evlatlarından ibarettir. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Bu zafer Türk Milletinin özgürlüğüne, bağımsızlığına ve ülke bütünlüğüne olan inancın eseridir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından lise öğrencileri tarafından şiirler okundu. Tören kaymakamlık makamında kaymakam, garnizon komutanı ve belediye başkanının tebrikleri kabulü ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı Hendek'te Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement