6'ncı Çelik Yapılar Sempozyumu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

6'ncı Çelik Yapılar Sempozyumu Tamamlandı

6\'ncı Çelik Yapılar Sempozyumu Tamamlandı

İnşaat Mühendisler Odası Eskişehir ve İstanbul şubeleri tarafından düzenlenen “6’ncı Çelik Yapılar Sempozyumu” sona erdi.

13.12.2015 14:19

İnşaat Mühendisler Odası Eskişehir ve İstanbul şubeleri tarafından düzenlenen "6'ncı Çelik Yapılar Sempozyumu" sona erdi.

Sempozyuma, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 100 bilim insanı ile sektördeki pek çok firma temsilcileri katıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) yapılan sempozyumda 42 adet bildiri sunuldu. Sempozyuma özel olarak davet edilen çağrılı konuşmacılar, Türkiye'de yapılan İstanbul- İzmir Otoyolu, Körfez Geçişi Viyadükleri, Adnan Menderes Hava Alanı, Beşiktaş Stadyumu gibi önemli çelik yapı projelerini anlattılar.

Sempozyumun son oturumunda bir değerlendirme yapan İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, Eskişehir Şube Başkanı Bülent Erkul ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Filiz Piroğlu ülkemizde çelik yapı sektöründeki gelişmelerin sevindirici olduğunu söylediler. Depreme dayanıklı yapı ve her türlü sanayi yapılarında, yapısal çelik kullanımının arttırılması gerektiğini belirten şube başkanları, bu konuda üniversitelerin bilimsel

araştırmalarının ve üniversite sanayi işbirliğinin önemine dikkat çektiler.

Şube başkanları ayrıca sempozyuma katkı sağlayan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ile Tepebaşı Belediyelerine ve sponsor firmalara da teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6'ncı Çelik Yapılar Sempozyumu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement