Adana'da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Adana'da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları

Adana\'da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları

Adana’da “Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları” başladı.

14.03.2014 10:39

Adana'da "Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları" başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli ellerinden 12 kadın toplam 24 kulüp katılıyor.

Menderes Spor Salonu, Konferans Odası'nda gerçekleştirilen teknik toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, müsabakaların Adana'ya verilmesinden duyduğu memnuniyeti anlatarak, katılan takımlara başarılar diledi.

Turnuva için kentte bulunan tüm kulüplere Adana konukseverliğini göstereceklerini ifade eden Tekin, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Öncelikle İl Spor Müdürleri toplantısı için Ankara'ya giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin selamlarını getirdim. Tüm federasyonlar önemli organizasyonları deneyimli ve profesyonel ekibe sahip Adana'ya vermeyi tercih etmektedirler. Spor Genel Müdürlüğü'nün yeni uygulamaya geçirdiği 'Anadolu Yıldızlar Ligi' benim kanaatimce çok isabetli oldu. Burada kendini göstermek isteyenlere fırsat yaratıldı. Kulüplere aynı zamanda altyapı görevi yapacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi'nden yeni yetenekler kazanılacak. Hentbol Federasyonu'nun da başkanlık hariç tüm görevlerde bulundum. Bu nedenle olaya yabancı değilim. Bu uygulamadan milli takıma da yeni sporcular kazandırılacağına inanıyorum."

"MAÇLARIN CENTİLMENCE GEÇECEĞİNE İNANIYORUM"

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, yarı finale çıkmanın önemine değinerek karşılaşmaların centilmence geçeceğine inandığını kaydetti. Kulüplerin sorunlarının çözümünde destek olacaklarını ifade eden Öztürk, "Sakatsız, basketbol dolu müsabakalar diliyorum" dedi.

Adana Yıldız Kız ve Erkekler İl Karması Antrenörleri Fatih Türkeri, Bülent Kıroğlanoğlu, Çağla Pastalı ve Cenk Sevinç, rakiplerinin büyük bölümünü yakından tanıdıklarını belirterek, hedeflerinin 21- 23 Nisan tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılmak olduğunu ifade ettiler.

Toplantıda teknik konularda kulüp yöneticilerine bilgi aktaran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, karşılaşmaların Yüreğir, Asım Savaş ve Menderes Spor Salonu'nda oynanacağını belirterek takımlara başarılar diledi.

Teknik toplantıda Basketbol Federasyonu Temsilcileri Cem Cengiz ile Yusuf Büyükfidan da hazır bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement