Adanalı Paraşütçülerin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Adanalı Paraşütçülerin Başarısı

Adanalı Paraşütçülerin Başarısı

Türk Bayrağını ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin flamasını gururla dalgalandırdıkları uluslararası şampiyonalara Zihni Aldırmaz'ın desteğiyle katıldıklarını söyleyen AHAS Kulübü Başkanı Güner Akkaya, "Sayın Başkanımız bize sahip çıkmasa hiçbir"...

03.08.2012 14:53

Türk Bayrağını ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin flamasını gururla dalgalandırdıkları uluslararası şampiyonalara Zihni Aldırmaz'ın desteğiyle katıldıklarını söyleyen AHAS Kulübü Başkanı Güner Akkaya, "Sayın Başkanımız bize sahip çıkmasa hiçbir turnuvaya katılma şansımız yok. Tüm başarılarımızı Sayın Başkanımıza borçluyuz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Sırbistan ve Portekiz'deki uluslararası şampiyonalara katılan Adanalı paraşütçüler, hem başarılarla döndüler, hem de Türk Bayrağı ile Adana Büyükşehir Belediyesi flamasını dalgalandırdılar.

16-21 Temmuz 2012 tarihleri arasında Portekiz'in Lizbon kentinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası'na Umut Aslan, Duran Karaca ve Cantekin Çimen'le katılan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS), Türkiye'yi ve Adana'yı başarıyla temsil etti. Ön elemeleri geçen sporcularımız, Ocak 2013 tarihinde Kolombiya'da düzenlenecek Süper Final'e katılmak için vize aldılar.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle 22-29 Temmuz 2012 tarihleri arasında Sırbistan'ın Niş kentinde organize edilen "Pre Pwc World Cup - 2012 SIRBIA" turnuvasına katılan Güner Akkaya, Umut Aslan, Cantekin Çimen ve Merve Gülşah Aslan, burada da Türk Bayrağı ile Adana Büyükşehir Belediyesi flamasını dalgalandırdı.

Adanalı sporcular, burada da aldıkları başarılı sonuçlarla 4-9 Ağustos 2012 tarihinde Makedonya'da organize edilecek "Makedonya XC-2012" turnuvası ile Ocak 2103 tarihinde Kolombiya'da düzenlenecek Süper Final'de Türkiye'yi ve Adana'yı temsil etmeye hak kazandılar.

Türk Bayrağını ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin flamasını gururla dalgalandırdıkları uluslararası şampiyonalara Zihni Aldırmaz'ın desteğiyle katıldıklarını söyleyen AHAS Kulübü Başkanı Güner Akkaya, "Sayın Başkanımız bize sahip çıkmasa hiçbir turnuvaya katılma şansımız yok. Sporun her dalına gösterdiği hassasiyeti ve desteği bizlere de gösteriyor. Bizleri hiçbir zaman maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'a, şahsım, kulübüm ve tüm yamaç paraşütçüleri adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın sayesinde yamaç paraşütü sporcularımız uluslararası alanlarda kürsüye çıkmaya başladı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Paraşütçülerin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement