ADD Ödemiş'ten Öğrencilere Bayramlık Yardımı - Son Dakika
Yerel

ADD Ödemiş'ten Öğrencilere Bayramlık Yardımı

ADD Ödemiş\'ten Öğrencilere Bayramlık Yardımı

Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi öğrencilere giydirmeye devam ediyor.

09.07.2015 14:30  Güncelleme: 14:34

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi öğrencilere giydirmeye devam ediyor.

Ramazan ayı içerisinde 50 öğrenciyi giydiren ADD Ödemiş Şubesi, gelen bağışlar aracılığı ile bayram öncesinde de öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtacak. Bu yıl Ödemiş'in uzak mahallelerindeki öğrencileri giydirdiklerini belirten Şube Başkanı Selami Sönmez ADD'ye bağış yapanlara teşekkür etti.

Sönmez şu açıklamalarda bulundu:

"Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencilere desteğini sürdürüyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz dönemde 7 Ata evimizde 47 öğrencimizi misafir etmiştik. Gerek bu öğrencilerimizin arasından gerekse farklı mahallelerden ailelerinin durumu çok uygun olmayan öğrencilerimize bayramlıklar hediye ettik. Ramazan ayı içinde 50 öğrencimizi bayramlık temin ettik. Bunlardan 35'i ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz diğerler arkadaşlarımız ise lise öğrencisi. Bağışlarımız devam ettikçe öğrenci giydirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında yine başka bir bağışçımız bize 60 adet pantolon temin etti. Bu pantolonlarımızı da Ödemiş'e uzak dağ köylerinde ki çocuklarımıza hediye ettik. Tabi farklı bir duyarlılığımızı da ortaya koyduk. Öğrencilerimizi giydirirken dışarıdan Ödemiş'e şirket olarak gelmiş mağazaları değil, Ödemiş'in yerel esnaflarını tercih ediyoruz. Uzun yıllardır Ödemiş'e hizmet veren yerel esnafımızdan alışverişlerimizi yapıyoruz. Esnaflarımız da bizim bu çalışmamıza destek ve gönül verdiler. Ben ADD Ödemiş şubesi olarak derneğimize bağış yapanlara, esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde de Ata evleri için gelişmeler olacak. Yeni dönemde yeni hazırlıklar içerisinde olacağız. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADD Ödemiş'ten Öğrencilere Bayramlık Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement