Adnan Menderes Bir Zeybek Sevdası Etkinliğiyle Anılacak - Son Dakika
Yerel

Adnan Menderes Bir Zeybek Sevdası Etkinliğiyle Anılacak

Adnan Menderes Bir Zeybek Sevdası Etkinliğiyle Anılacak

Merhum başbakan Adnan Menderes, İzmir'de 23 Ocakta düzenlenecek Bir Zeybek Sevdası etkinliğiyle anılacak.

07.01.2014 09:49  Güncelleme: 09:51

Merhum başbakan Adnan Menderes, İzmir'de 23 Ocak'ta düzenlenecek "Bir Zeybek Sevdası" etkinliğiyle anılacak.

Merhum başbakan Adnan Menderes'i konu alan ve Demokrat Parti (DP) eski Genel İdare Kurulu üyesi Samet Ocakoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı "Bir Zeybek Sevdası" etkinliği, 23 Ocak 2014 Perşembe günü Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinliğin Konak Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşeceğini belirten Samet Ocakoğlu, yaptığı açıklamada; "Merhum Adnan Menderes temalı söyleşi ve konferansım öyküye yapabildiğim bütün hizmetlerimde olduğu gibi şahsım için heyecan ve onur sebebidir. Konak Belediye Başkanı Sayın Dr. Hakan Tartan'ın şahsi ilgisi ve Konak Belediye Başkanlığının destekleriyle gerçekleştirilecek etkinlikte konuk hatiplerimiz merhum başvekil Adnan Menderes şahsiyetini yorumlayacaklar, ayrıca digital art gösterisi ile bilgi sunumu yapılacaktır. Konak Belediye Başkanı Sayın Dr. Hakan Tarhan'a merhum başvekil Adnan Menderes yaşam öyküsüne ve sanatsal iletişim düşüncesine ve isteğine saygıları, sanatın düşmanı olan ayrımcılığı evvelden beri dışlayan her türlü övgüye değer destekleri için bir siyasi, bir fikir adamı ve bir sanatçı olarak kamuoyu huzurunda teşekkür etme sorumluluğunu duyuyorum. Etkinliğinin bu topraklara ışık saçmasını ve egenin renklerini yansıtmasını dilerim. Bizleri, gelip geçilen bu yollara salan, umutları hep diri tutan bu Zeybek Öyküleri değil midir?" diye konuştu.

Adnan Menderes'in farklı yönleriyle anılacağı etkinlikte, Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu da bir gösteri yapacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Menderes Bir Zeybek Sevdası Etkinliğiyle Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement