Ağrı ve Eklem Hastalıkları Didim'de Ele Alınacak - Son Dakika
Yerel

Ağrı ve Eklem Hastalıkları Didim'de Ele Alınacak

Ağrı ve Eklem Hastalıkları Didim\'de Ele Alınacak

Özel Uluslararası Söke Hastanesi ve Didim 1001 Sevgi Gönüllüleri işbirliği ile “Ağrı ve Eklem Hastalıklarında yeni tamamlayıcı Tıp Yöntemleri” konulu konferans gerçekleştirilecek.

18.03.2014 14:22

Özel Uluslararası Söke Hastanesi ve Didim 1001 Sevgi Gönüllüleri işbirliği ile "Ağrı ve Eklem Hastalıklarında yeni tamamlayıcı Tıp Yöntemleri" konulu konferans gerçekleştirilecek.

Özel Uluslararası Söke Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Berrin Olgun tarafından yapılacak sunum da Ozon Terapi, Prolo Terapi uygulamaları hakkında bilgi verilecek olup ayrıca Romatizmal ve Ağrılı Hastalıklarda Beslenme konusu da değerlendirilecektir. Bu bölümde yine aynı Hastanede Diyetisyen olarak görev yapan Miray Pazar, Uz. Dr. Berrin Olgun'a eşlik edecek

Konferans ile ilgili olarak 1001 Sevgi Gönüllüleri adına değerlendirmede bulunan Zeynep Emiroğlu, "Toplumda sık rastlanılan ağrı ve eklem hastalıklarında yeni tamamlayıcı tıp yöntemlerinin Didim'de yaşayan dostlarımıza anlatılmasının, bu yönde bir bilinç oluşturmanın yararlı olacağını düşündük. Böyle bir konferans düzenleme fikrimize destek veren Özel Uluslararası Söke Hastanesi yetkililerine sevgi Gönüllülerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Uluslararası Söke Hastanesi adına açıklamalarda bulunan Hastane Müdürü Cengiz Bayar'da, "Hastane olarak Didim İlçemizi çok önemsiyoruz. Verdiğimiz Sağlık Hizmetinde Didim'den gelen hastalarımız önemli bir yer tutuyor. Hastanemizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanlarımızca başarıyla uygulanan yeni, tamamlayıcı tedavi yöntemlerini Didim'li dostlarımıza anlatmak, bu yönde bir algı oluşturmak bizi de mutlu edecektir. Didim'de daha önce de farklı sağlık konularında konferanslar düzenledik ve olumlu geri bildirimler aldık. Bundan sonra da sağlık konusundaki birikimlerimizi değerli Didim halkıyla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı ve Eklem Hastalıkları Didim'de Ele Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement