AK Parti Adayları Yıldıztepe Mahallesinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayları Yıldıztepe Mahallesinde

AK Parti Adayları Yıldıztepe Mahallesinde

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Yıldıztepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

06.05.2015 12:31  Güncelleme: 12:45

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Yıldıztepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda yapılan konuşmalarda, 7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha önemli olduğuna dikkat çekildi.

Genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Yıldıztepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri bir bir saymanın mümkün olmadığını ifade etti. Ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde birçok hizmetler yaptıklarını dile getiren Akın, "Konuşmak kolay, muhalefetin konuşmalarını hep beraber izliyorsunuz. Bu konuşmaları daha öncede dinlemiştik" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, Malatya'daki mahallelerin sorunlarına ilgisiz kalmadıklarını ifade ederek, kendilerine iletilen her sorunun çözümü için çalıştıklarını belirtti. Şahin, bireysel olarak kendilerine başvuran herkesi dinlediklerini kaydederek, kendilerine iletilen her şeyi çözmeye gayret gösterdiklerini kaydetti.

Eski devlet hastanesinin bulunduğu alana bir hastane yapılması için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Şahin, şunları söyledi: "Battalgazi bölgesinde eski devlet hastanesinin bulunduğu alanda bir devlet hastanesinin yine olması arzu edilmişti. Daha öncesinde burada bir polikliniğin olmasını muhtarlarımız talep etmişlerdi. Orada 40 doktorla, o alanı sizlerin hizmetine sunduk. Yine yetmez dedik. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Malatya'ya geldiği zaman kendilerinden o alana bir devlet hastanesi yapılması için talepte bulunduk, yaklaşık 15 dönümlük alanı TOKİ'den alıp bize tahsis ettiler. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleşecek. Bununla ilgili sıkıntımız yok."

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin gerek Türkiye gerekse de Malatya için büyük önem taşıdığını belirtti. Taşkın, genel seçimde bütün seçmeleri sandığa taşımaları gerektiğine dikkat çekerek, "7 Haziran seçimleri, yeni Türkiye'nin inşa sürecinin temel atma projesidir. İnşallah hep birlikte 7 Haziran'da sandıklara giderek, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamıza sahip çıkacağız. İnşallah Türkiye'yi daha ileri noktalara taşıyacağız. Bol keseden çift maaş dağıtanların yalanlarına kanmadan, Allah'ın izniyle bu istikrarı sürdürüp, ekonomik büyümeyi hükümetimiz sağlayacaktır" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, Yıldıztepe Mahallesi'nin AK Parti'ye yüzde 84 oy verdiğini hatırlatarak, bundan sonrada kendilerine tam destek vereceklerine olan inancının tam olduğunu kaydetti. Muhalefeti sert bir dille eleştiren Çalık, "İmam hatip liselerinin orta kısımlarını kapattılar. Liselerini zaten kaldırdılar. Siz ne yaptınız? Onlara hadlerini sandıkta bildirdiniz. Şimdi muhalefet partileri ne yapmak istiyor? Bu defa zorunlu din dersi eğitimini kaldırmak istiyorlar, diyaneti kaldırmak istiyorlar, 8 yıllık kesintisiz eğitim getirmek istiyorlar. Yeniden imam hatiplerin orta kısmını kapatmak istiyorlar. Siz, bunlara 7 Haziran 2015 seçimlerinde hadlerini bir kez daha bildireceksiniz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayları Yıldıztepe Mahallesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement