AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'nda Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'nda Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı\'nda Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, yerel seçimler için herkesin kabulleneceği, sevebileceği, duruşuyla, çalışmalarıyla öne çıkacak bir isim üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

10.09.2012 18:25

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, yerel seçimler için herkesin kabulleneceği, sevebileceği, duruşuyla, çalışmalarıyla öne çıkacak bir isim üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Yılmaz Algül, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 ay sonra yerel seçimlerin yapılmasının gündemde olduğunu ve ilçe teşkilatı olarak seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Seçime her zaman hazır olduklarını belirten Algül, "Tüm sandık bölgelerinde, sandık başkanlıklarımız, sandık kurullarımız tamam. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday profilimiz, Bodrum'da herkesin kabullenebileceği, halkın sevebileceği, duruşuyla çalışmalarıyla öne çıkacak bir isim olacak" dedi.

Belediye başkanlığı adaylık sürecinin ise henüz başlamadığını ve bu nedenle kendilerine herhangi bir talep gelmediğini anlatan Algül, "Mehmet Kocadon ile daha önceki yerel seçimlerde görüşmelerimiz olmuştu. Fakat kendisi DP'den aday olmayı uygun gördü. Oldu ve kazandı. Bu süreçte herhangi bir çalışma içinde bulunmadık" dedi.

Algül, AK Parti olarak bir önceki seçimlerde oylarının yüzde 25 oranında olduğunu, bugün yapılan anketlerde ise bu oranın yüzde 30'a yaklaştığını söyledi. Seçimler için bu rakamın yeterli olmadığını, rakamın yüzde 40'ın üzerine çıkması gerektiğine dikkati çeken Algül, şöyle konuştu:

"Rakibimiz CHP'nin oylarının yüzde 50'nin üzerinde olduğunu kamuoyunda herkes biliyor. Tabi CHP içinde DP tabanlı oyların olduğu, ayrıca CHP içinde CHP'li belediyelerin çalışmalarının zayıf olduğunu vatandaşlarımız bizlere iletiyor. 'Bir daha oy vermeyiz' diyorlar. Bu da şunu gösteriyor ki, hem DP'den, hem de CHP'nin belediyecilik çalışmalarının zayıf olmasından bize gelecek oyların yüzde 40'lara ulaşacağı kanaatindeyiz."

Algül, MHP tabanından da kendilerine oy geleceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hatice Özdemir - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'nda Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement