AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan: "Chp, Enkaz Edebiyatı Yapıyor" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan: "Chp, Enkaz Edebiyatı Yapıyor"

AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan: "Chp, Enkaz Edebiyatı Yapıyor"

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genelde olduğu gibi yerelde de enkaz edebiyatı yaptığını söyledi.

16.09.2013 19:18

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genelde olduğu gibi yerelde de enkaz edebiyatı yaptığını söyledi.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yerel seçimler öncesi parti çalışmaları ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas'ın hükümetin tarım ve hayvancılık politikasına yönelik eleştirilerine cevap veren Ceylan, "CHP, yerelde de enkaz edebiyatı yapıp, köylülerimizin misafirperverliğinden yararlanarak, onlarla çekindikleri fotoğraflarla siyaset yapmaya çalışıyorlar. 7 milyon TL'lik KÖY-DES ödeneği geldi, hiçbir ayrım yapmaksızın köylerimizin ihtiyaçlarına cevap verilecek, bakalım o zaman ne diyecekler" dedi.

Atlas'ın da hükümetin verdiği teşvikle yatırım yaptığını hatırlatan Ceylan, "Sadece gülümsüyoruz, takdir kamuoyunundur. Ben böyle bir yatırım yaptığı için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Teşvik almak elbette onun da hakkıdır ve anasının ak sütü gibi helaldir. O da ilimizin ve ülkemizin bir yatırımcısı, memleketimiz ekonomisine ve istihdama katkı sağlıyor. Ancak bu yatırımları yapan pek çok arkadaşımız, bundan duyduğu memnuniyeti küçük bir teşekkürle bize ifade ediyor, sayısız teşekkür alıyoruz, en azından o da bir teşekkür edebilirdi. Herhalde artık çiftçi üzerinden siyaset yapmayı bırakır" diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığı konusunda partilerine yoğun bir talebin olduğunu dile getiren Ceylan, parti olarak kazanacak adayla yola devam edeceklerini, bir fazla oy olacak adaylarla seçime gideceklerini söyledi. Her aday adayına eşit mesafede olduklarını dile getiren Ceylan, mevcut başkanlarında her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Aday adaylık başvurusunun 21 Ekim tarihinde başlayacağını hatırlatan Ceylan, il teşkilatı olarak, ilçe ve merkez ilçe belediyeleri hakkında raporlar düzenleyip, milletvekilleri ile paylaşacaklarını ve söz konusu raporları genel merkeze sunacaklarını belirtti. Ceylan, Çorum kamuoyunda kendisinin aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Bizde görev istenmez verilir. Ben bulunduğum hiçbir konumda, göreve talip olmadım, hep genel merkezimizin teklifi ile görevi üstlendim. Köy temsilciliği bile teklif edilirse seve seve kabul ederim. Net söylüyorum, bir il başkanı her zaman potansiyel adaydır. Ben şu anda İl Başkanı olarak görevimi yapıyorum, ayrıca zaten bir belediye başkanımız da var. Ben işimi yapıyorum, görev verilirse de görevden kaçılmaz. Ancak hiçbir zaman görevimden aday adayı olarak istifa etmem. Biz işimizi yapıyoruz ve işimizde başarılıyız" sözleriyle cevap verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çorum İl Başkanı Ceylan: 'Chp, Enkaz Edebiyatı Yapıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement