AK Parti Gaziemir'de "Baykalmış" Dayanışması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziemir'de "Baykalmış" Dayanışması

AK Parti Gaziemir\'de "Baykalmış" Dayanışması

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, dayanışma kahvaltısında belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

07.02.2014 13:08

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, dayanışma kahvaltısında belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi. Baykalmış'ın adaylığının belli olmasının ardından genç başkan adayının arkasında birleşen diğer aday adayları, kahvaltı programında Baykalmış'a desteklerini sundu. Seçim çalışmalarını hep birlikte yürüteceklerini söyleyen partililer birlik beraberlik mesajları verdiler.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, diğer aday adayı teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında, "Bu dayanışma günümüzde partili gönüldaşlarımla bir arada olduğum için son derece mutluyum. Birlik ve beraberliğimizi 30 Mart gününe kadar, gece gündüz demeden Gaziemir için çalışarak koruyacağız ve AK Parti Belediyeciliğini 31 Mart sabahı Gaziemir'de başlatacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Çalışmalarımız var. Projelerimizle Gaziemir'i daha da güzelleştirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir'de Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde hem il hem de ilçelerde ipi göğüsleyen taraf olacağız. İzmirliler artık boş sözler değil icraat istiyor. İcraatı, hizmeti AK Parti getirecek. Hepinize dayanışma kahvaltımıza katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Gaziemir Optimum alışveriş merkezinde Baykalmış'ın işletmeciliğini yaptığı Özsüt fırınında gerçekleştirilen dayanışma kahvaltısına eski aday adaylarından Hüsnü Demir, Serdar Mucay, Adnan Yüksel, Mediha Balkan, Nil Turan, Yılmaz Eroğlu ve Erol Kaya katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziemir'de 'Baykalmış' Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement