AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

"Bu milletin en büyük zenginliği birliğidir, beraberliğidir, kardeşliğidir" dedi.

03.03.2013 14:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,

"Bu milletin en büyük zenginliği birliğidir, beraberliğidir, kardeşliğidir" dedi.

Soylu, partisinin Samsun İl Başkanlığı'nın Canik Kültür Merkezi'nde düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısına katıldı.

Burada konuşan Soylu, Türkiye'nin 21. yüzyıla yepyeni politikalarla başladığını söyledi.

Üzerlerindeki yükümlülük ve sorumluluğun çok ağır olduğunu vurgulayan Soylu, şöyle devam etti:

"Bu milletin en büyük zenginliği birliğidir, beraberliğidir, kardeşliğidir. Türkiye dünyada zenginleştikçe, özgürlükleştikçe ve demokratikleştikçe, itibarı arttıkça, bir gün Türk-Kürt diye, bir gün Sünni-Alevi diye, bir gün sağcı-solcu diye ve bir gün laik-antilaik, irticacı diye bu insanları kategorize eden, kodlara ayıran ve bu insanların kardeşliğini engellemeye çalışan, bu insanları bir şekilde yarınlarından uzaklaştırmaya çalışan anlayış var. Bu anlayışı sayın Başbakanımızın söylediği gibi ayaklarımızın altına almakta ve yüreğimizdeki kardeşliği hissetmeye çalışmaktayız."

-Çözüm süreci-

Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Soylu, "Göreceksiniz ki çözüm süreci başarıya ulaşacak. Çünkü Türkiye'nin yıllardan beri başına musallat olan bu terör belasından başta türlü kurtulma şansı yoktur. 21. yüzyılda bizim bir daha böyle bir fırsatı yakalayabilme şansımız yoktur" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Samsun milletvekilleri Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Çağatay Kılıç ve Tülay Bakır, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement