AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Sandık Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Sandık Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Sandık Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı'da Ak Parti ilçe Teşkilatı, İlçe Seçim İşleri Başkanı Tahir Eke Başkanlığı’nda Sandık Kurulları Toplantısı gerçekleştirdi.

05.03.2014 09:45

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı'da Ak Parti ilçe Teşkilatı, İlçe Seçim İşleri Başkanı Tahir Eke Başkanlığı'nda Sandık Kurulları Toplantısı gerçekleştirdi.

Eyüp Ail Çay Bahçesi'nde 190 sandıkta görev alacak asil ve yedek üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Tahir Eke, toplantıyı hem üyelerin tanışması, hem de seçim günü sandık görevlilerinin yapması gerekenlerin anlatılması amacıyla düzenlendiğini söyledi. AK Parti olarak 30 Mart'ta yapılabilecek provokasyonlarla ilgili genel bir rahatsızlıklarının olduğunu ifade eden Tahir Eke, "Almış olduğumuz duyumlar, bir takım olaylarla seçim sonuçları itibarsızlaştırılmaya çalışılacak. Bununla ilgili Genel Merkezimiz bazı çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çerçevede sandık görevlilerimiz seçim sonuçlarını akıllı telefonlarıyla fotoğraflandırıp, özel bir programla Genel Merkezimize iletecek" dedi.

Toplantıda, sandıklarla ilgili yapılması gerekenlerin anlatıldığını ifade eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ise "Seçim gününe kadar hep birlikte sahada çalışacağız. Seçim günü ise sandıklara sahip çıkacağız. 30 Mart akşamı Kapaklı'yı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Parti olarak çok yoğun bir sürece girdiklerini kaydeden AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Öemr Karadeniz ise "Oyumuz yüzde kaç olursa olsun, önemli olan bu oy oranının sağlıklı bir şekilde seçim kuruluna teslim edilmesidir. Bu nedenle sandık görevlilerine büyük görev düşüyor" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Sandık Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement