Ak Partı Kayseri Mılletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İhh İnsani Yardım Derneği'ni Ziyaret... - Son Dakika
Yerel

Ak Partı Kayseri Mılletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İhh İnsani Yardım Derneği'ni Ziyaret...

Ak Partı Kayseri Mılletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İhh İnsani Yardım Derneği\'ni Ziyaret...

Ziyaretlerine sivil toplum kuruluşlarıyla devam eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şaban Sözduyar’ı ziyaret etti.

20.03.2015 09:34

Ziyaretlerine sivil toplum kuruluşlarıyla devam eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şaban Sözduyar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Suat Özsoy, sivil toplum kuruluşlarının, özellikle de yardım ve insani yardım misyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdüren İHH'nın toplum nezdinde önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, " Böyle önemli görevler üstlenen vakıfların devamlılığı esastır. Bizler de tüm sivil toplum kuruluşlarımızda, kurum ve teşkilatlarımızda birlikte çalışmak, halkımıza hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Geçmişte bulunduğumuz görevlerde yapmış olduğumuz hizmetler yapacaklarımızın temşnatıdır. Allah'ın izni ve sizlerin de destekleriyle hizmetlerimize siyasi arenada devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

İHH Kayseri Yardım Derneği Başkanı Şaban Sözduyar ise Derneğin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu ve Suat Özsoy'a aday Adaylığı Süreci ile ilgili başarılar diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partı Kayseri Mılletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Kayseri İhh İnsani Yardım Derneği'ni Ziyaret... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement