AK Parti Kemah'ta Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kemah'ta Seçim Startını Verdi

AK Parti Kemah\'ta Seçim Startını Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanlığı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

19.02.2014 16:10

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanlığı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Kemah İlçesinde seçim startı verilerek Seçim Ofisi açılışı gerçekleştirilip ilçede ki esnaflar ziyaret edildi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti Kemah İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri burada partililer ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve partililerin Kemah'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal; "AK Parti Kemah Belediye Başkan Adayı Mahmut Cantekin'in önderliğinde, İl Başkanımızın destekleriyle ve iktidarımızın gücüyle Kemah'ta hizmete devam diyoruz. Seçim startımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KEMAH'I HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRECEĞİZ

AK Parti Kemah Belediye Başkan Adayı Mahmut Cantekin ise yaptığı konuşmasında "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesiyle hareket eden Dünya lideri Başbakanımızın kadrosunda bulunmak onunla birlikte ülkeye hizmet etmek Erzincan'a hizmet etmek Kemah'a hizmet etmek bizim için bir onurdur ve bir şereftir. Biz bu kutlu yolda Allah'ın izniyle Başbakanımızın önderliğinde bakanımızın desteklerinde il ve ilçe başkanımız ile birlikte Kemah'ı en güzel yere getirme gayreti içerisinde olacağız. Kemah Belediye Başkanımızın başlattığı projeleri devam ettirerek bizlerde üstüne farklı projeler katarak turistik ve turizm amaçlı Kemahlının toplumda bırakmış olduğu saygınlığı itibarı daha üst noktalara taşıyarak Kemah'ı hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

BU DAVA KEMAH'IN DAVASIDIR

En son olarak konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ise yaptığı konuşmasında; " 30 Mart seçimleri için bugün Kemah'ta startı vermiş bulunuyoruz. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri utandırmasın. Sonuçta bizler millete hizmet yolunda samimi duygularla omuz omuza yürümek için sizlere birlikte hizmet etme sevdalısı olarak yollara düştük. Bugün yeni bir gündür. Yeniden yollara düşme günüdür. Ne geçmişte ki karanlıklara ağıtlar yakacağız ne de bugünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Bizler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Dünya mazlumlarına el uzatan ecdadın torunlarıyız. Onun için bizler hiçbir zaman hesap içerisinde olmadık. Türkiye Cumhuriyeti Dünya'da insanı yardım konusunda dördüncü sırada olan bir ülkedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaran Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yaptığımız ve onunla aynı asırda yaşadığımız için kendimiz mutlu bahtiyar hissediyorum.Bu dava Erzincan'ın davasıdır. Bu dava Kemah'ın davasıdır. Bu dava çocuklarımızın davasıdır. Eğer sizler burada nefsi olarak davranırsanız yarın Allah'ın huzurunda bunun hesabını hiç birimiz veremeyiz. Her kapının eşiğine her doğan çocuğun beşiğine AK Parti sevdasını yazacağız" dedi.

AK PARTİ KEMAH SEÇİM OFİSİ AÇILDI

AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan konuşmaların ardından AK Parti Kemah Belediye Başkan Adayı Mahmut Cantekin'in seçim ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, AK Parti Kemah Belediye Başkan Adayı Mahmut Cantekin ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, seçim ofisinin açılışını yaptıktan sonra Kemah'ta ki esnafı tek tek ziyaret edip ilçede seçim startını vermiş oldu. Esnaf ziyaretlerinin ardından Kemah Belediye Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Çakır, burada Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal'ı makamında ziyaret ederek aday adaylığı sürecinde sergilediği örnek davranıştan dolayı tebrik etti. Başkan Çakır ayrıca Başkan Şanal'ın sergilediği davranışın partide kimsenin şahsi bir düşüncesi olmadığının bir göstertesi olduğunu belirtti. Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çakır, Belediye hatıra defterini imzaladıktan sonra ilçeden ayrıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kemah'ta Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement