AK Parti Osmangazi'den İl Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Osmangazi'den İl Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Osmangazi\'den İl Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı yöneticileri, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı ziyaret etti.

24.07.2013 15:11

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı yöneticileri, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı ziyaret etti.

İl Başkanlığı'nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Seçim İşleri Başkanı Tahsin Kara, İl Dış İlişkiler Başkanı Zeki Eker, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Durmuş ile ilçe kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri yer aldı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Başkanlığı'nın yeni binasının hayırlı olmasını diledi. İl Başkanı Sedat Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalçın, "Yeni binamız gerçekten AK Parti'ye çok yakıştı. Yaklaşık 11 yıl bulunduğumuz binamızda çok önemli seçimler geçirdik. Bir çokbaşarı elde edildi. Gelinen noktada artık o bina bize yetmez duruma geldi.Burası her açıdan daha güzel bir mekan. Bizler inşallah burada da aynı başarıları hep birlikte yakalayacağız" dedi.

"OYNANAN OYUNLARIN YENİ VERSİYONUNU GÖRDÜK"

Sohbet sırasında Gezi Parkı protestolarına değinen Yalçın, şöyle konuştu:

"Kritik bir zaman dilimindeyiz. Yerelseçimlere doğru gidiyoruz. Yerel seçimler öncesinde çok ciddi bir süreci de birlikte yaşıyoruz. Gezi olayları sırasında, Türkiye üzerinde yapılan hesapların, oynanan oyunların yeniversiyonunu gördük. Yerel seçimlere giderken Gezi olaylarının önemli bir etkisinin olacağı gözüküyor. Bunu iftar sofralarından hissediyorum. Yıldırım'da Yavuzselim'de bir iftar yaptık, 4 bin 500 kişi katıldı. Geçen yıl gerginlik olan mahalleri bir araya getirdik. Müthiş bir katılım oldu. Harmancık'ın 7 bin 500 nüfusu var ve bizim iftarımıza 2 bin 500 kişi geldi. Neredeyse Harmancık'ın yarısı bizim iftarımızdaydı.Bu her yerde böyle."

"HER İLÇEDE TATLI BİR HEYECAN VAR"

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede de bulundu.Yalçın, her ilçede tatlı bir heyecan yaşandığını ifade ederek, "Birçok arkadaşımız çeşitli görevlere adaylık düşünebilir. Bu herkesin hakkıdır…Herkesin bir hedefi olmalı. Önemli olan kişinin kendi kapasitesine uygun ve bulunduğu partiye katkı sağlayacak hedefler koymasıdır. Diğer türlü kendi de üzülür, parti de üzülür. 2009 yerel seçimlerine göre bu dönem aday sayısı çok yüksek olacaktır. Bu dönemde çok hareketli geçecek. Kendi içimizde o çalışmayı şeffaf bir şekilde yapacağız."

Türkiye'nin her alanda ilerlediği gibi yerel yönetimlerde de ilerlemesi gerektiğine vurgu yapan İl Başkanı Yalçın, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Her alanda ilerlediğimiz gibi yerel yönetimler alanında da bir adım öne çıkalım. Klasik yöneticiliğin ötesinde olalım. Hedefleri olan, dünya şehirlerini takip eden, şehirlerde verimliliği öne alan standartlarla şehri yöneten bir anlayışı getirmemiz lazım. Bu kampanya döneminde kişilerden çok yönetim sistemini konuşalım. Türkiye'ye en büyük iyiliğimiz bu olur. Kim seçilirse seçilsin bu yeni yönetim anlayışı ile şehrimizi yönetsin. Bunlara biraz emek verirsek inanıyorum ki, AK Parti'nin 2023 vizyonuna uygun yerel adımları da atmış oluruz. Marka şehirler o zaman öne çıkar. Çünkü şehirler devletler gibi ayrı ayrı düşünülüyor. Artık şehirler yarışıyor." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Osmangazi'den İl Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement