Ak Partili Akış'tan Vali ve Stk Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Akış'tan Vali ve Stk Ziyareti

Ak Partili Akış\'tan Vali ve Stk Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Konya Valiliği'ne atanan Muammer Erol ile Konya'daki dernek, oda ve vakıfları ziyaret etti.

07.09.2013 14:23

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Konya Valiliği'ne atanan Muammer Erol ile Konya'daki dernek, oda ve vakıfları ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Akış, Konya Valisi Muammer Erol'a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Milletvekili Akış, "AK Parti Konya Milletvekilleri olarak çalışmalarımızda gereken desteği vermeye hazırız" dedi. Vali Erol'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Akış, bu ziyaretin ardından Konya'da faaliyet gösteren oda, vakıf ve dernekleri de ziyaret etti. Milletvekili Akış, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri kapsamında, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Dost Eli Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Seçer, Türk Anadolu Vakfı Genel Müdürü Ahmet Ağırbaşlı, Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varol, Ribat Eğitim Vakfı Başkanı Muzaffer Büyük, Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet İncili'yi ziyaret etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Akış'tan Vali ve Stk Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement