Ak Partili Yılmaz Eroğlu Gaziemir İçin Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Yılmaz Eroğlu Gaziemir İçin Yola Çıktı

Ak Partili Yılmaz Eroğlu Gaziemir İçin Yola Çıktı

2004-2009 döneminde AK Parti Gaziemir İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan, Gaziemir merkezli Eroğlu Tekstil, Otelcilik ve İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Yılmaz Eroğlu, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayı oldu.

11.11.2013 14:24

2004-2009 döneminde AK Parti Gaziemir İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan, Gaziemir merkezli Eroğlu Tekstil, Otelcilik ve İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Yılmaz Eroğlu, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayı oldu. Eroğlu'nun adaylığını açıklaması parti tabanında, teşkilatta ve Gaziemirlilerde memnuniyetle karşılandı.

Başarılı siyasetçi ve işadamı Yılmaz Eroğlu'nun adaylık kararını takdirle karşıladıklarını belirten AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, "Gaziemir'in kentsel yenilenmesinde, şehrin imar edilmesinde ciddi katkıları olan, yaptığı binlerce modern bina ve yapıyla Gaziemir'e güzellik katan Yılmaz Eroğlu'nun adaylığı bizi sevindirmiştir. Eğer görev verilirse kendisinin ilçemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Sayın Yılmaz Eroğlu'nun şahsında partimizden aday adayı olmuş herkese medeni cesaretleri için, millete hizmet yolunda ellerini taşın altına koydukları için, Türkiye sevdalısı bu büyük kadronun, AK kadronun bir parçası oldukları için teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden değerli tüm aday adaylarımıza çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Hedefimiz Gaziemir'in kaderini değiştirmek, Gaziemir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak." dedi.

GAZİEMİR'İ İZMİR'İN YILDIZI YAPACAĞIZ

Gaziemir'de belediyecilik anlamında yapılacak çok şey olduğunu ifade eden Yılmaz Eroğlu, bir avuç imtiyazlı mutlu azınlığın değil halkın belediyesini inşa etmek için aday adayı olduğunu söyledi. AK Parti'nin belediyecilik anlayışının dünyaya örnek olmuş bir belediyecilik anlayışı olduğunu hatırlatan Eroğlu, "Bizim yerel yönetim anlayışımızda, kentte yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması esastır. Gaziemir'de halkın denetlediği, halka hizmet eden, çevre ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Bizim yerel yönetim anlayışımız bellidir. Biz, koltuğa oturduktan sonra hiçbir ayrım yapmayız. Bize oy veren ya da vermeyen herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Gaziemir'in her köşesine eşit hizmet etmek için aday adayı oldum. AK Parti'nin Gaziemir'de seçim kazanması için tüm imkanlarım ve gücüm ile çalışmaya söz veriyorum. Gaziemir'de ilçe başkanımız ve teşkilatımızın sonuna kadar destekçisiyim. Bir ve beraber olacak, Gaziemir'i İzmir'in yıldızı yapacağız."

şeklinde konuştu.

AK BELEDİYLECİLİK FARKI

Türkiye'nin yerel yönetimlerde hizmetin, çalışmanın ne olduğunu AK Parti ile görmüş olduğunu hatırlatan Yılmaz Eroğlu, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, zamanında, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışının AK Parti ile zirve yapmış olduğuna dikkat çekti. AK Partili belediyelerin her zaman ülkenin yüz akı olduğunu söyleyen Eroğlu, "AK Parti, belediyeciliğin tek adresidir. AK Parti olarak bizim yerel yönetimler anlayışımız, yerel dinamiklerin harekete geçirilerek, yerel toplulukların ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal alanda sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak gelişimini sağlamayı hedeflemektedir. Gaziemir'de yapacağımız çalışmalarla AK Parti'nin farkını ortaya koyacağız." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Yılmaz Eroğlu Gaziemir İçin Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement