Akçakoca'da OSB İçin Çalışmalar Başladı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da OSB İçin Çalışmalar Başladı

Akçakoca\'da OSB İçin Çalışmalar Başladı

Akçakoca Kent Konseyi ve diğer STK'lar tarafından Akçakoca'da yapılması düşünülen OSB için Akçakoca'da ki fabrikaların görüşü alınıyor.

06.09.2013 13:55  Güncelleme: 14:07

Akçakoca Kent Konseyi ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Akçakoca'da yapılması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için Akçakoca'da ki fabrikaların görüşü alınıyor.

İlk olarak Türkiye'de ilk 500 sanayinin içinde yer alan Çınar Boru fabrikasını gezen Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşları Fabrika Müdüründen konuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Adnan Yaman, "Akçakoca'da kurulması gündemde olan OSB için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Eylül ayının sonunda Akçakoca'da OSB için bir panel düzenlenecek. Bu panelden önce Akçakoca STK, Dernek, Muhtarların yer aldığı 60 kişilik bir heyet hazırlandı. Bu heyeti 2'ye ayırıp, Akçakoca'da faaliyet gösteren fabrikaları geziyor. Bu gezide fabrikalar yaptıkları işleri, Kapasiteleri, mevcut durumu hakkında bizleri bilgilendirecekler. Bizde bu panel öncesi bilgi sahibi olunmasını istedik" dedi.

Fabrikaları gezen heyet gerekli bilgileri aldıktan sonra fabrikadan ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da OSB İçin Çalışmalar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement