Akdeniz İletişimden Leonardo da Vinci Projesine Destek - Son Dakika
Yerel

Akdeniz İletişimden Leonardo da Vinci Projesine Destek

Akdeniz İletişimden Leonardo da Vinci Projesine Destek

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, AB Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi kapsamında çalışmalara ev sahipliği yaptı.

01.11.2013 15:24

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, AB Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi kapsamında Antalya'da meslek eğitimi ve dezavantajlı grupların mesleki eğitim koşullarını kapsayan çalışmalara ev sahipliği yaptı.

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi kapsamında düzenlenen 'Integration Of Vulnerable Groups, Focused On The Transition From School To Vocation Or World Of Work' adlı proje toplantısı Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde başladı. Toplantıya Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç Dr. Emine Uçar İlbuğa, Alman katılımcılar Maren Gag, Prof. Dr. Joachim Schröder, Prof. Dr. Louis Henri Seukwa ile partner ülkeler Finlandiya, İrlanda ve Bulgaristan temsilcileri katıldı.

Antalya'da meslek eğitimi ve dezavantajlı grupların mesleki eğitim koşulları üzerine iki günlük bir workshopu kapsayan proje çerçevesinde Muratpaşa Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'ni gezen katılımcılar İngilizce öğretmeni Servet Aksoy'dan okul ve uygulama birimleri hakkında bilgi aldı.

Katılımcılar bilgilendirme toplantısının ardından Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gerçekleştirilen tanışma toplantısı ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık; "Bu oluşum fakültemiz adına oldukça önemli bir proje. Uzun yıllar sürmesini ve başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Katkı sağlayan tüm hocalarımıza ve misafirlerimize teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Uçar İlbuğa ise, proje kapsamında yapılan ilk toplantının, üniversite ve fakülte adına verimli geçtiğini belirtti. Doç.Dr. İlbuğa, "Partner ülkelerimizin temsilcileri öğleden sonraki toplantıda ülkeleri ile ilgili eğitim sistemleri hakkında bilgiler verecek. Böylece projenin ilk gününü bitirmiş olacağız. Bu projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz İletişimden Leonardo da Vinci Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement