Akyazı Belediyesi'nden Üsküp'e Destek - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi'nden Üsküp'e Destek

Akyazı Belediyesi\'nden Üsküp\'e Destek

Marmara Belediyeler Birliği’nin Üsküp için yardım kampanyasına destek veren Akyazı Belediyesi, Akyazılı vatandaşları da bu çağrıya kulak vermeye ve sağduyulu olmaya çağırdı.

08.09.2016 17:00

Marmara Belediyeler Birliği'nin Üsküp için yardım kampanyasına destek veren Akyazı Belediyesi, Akyazılı vatandaşları da bu çağrıya kulak vermeye ve sağduyulu olmaya çağırdı.

Makedonya'nın Başkenti ve yüzde ellisi Müslüman nüfuslu Üsküp'te 7 Ağustos Cumartesi günü 21 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi sonrasında yaralarını sarmak için yardım kampanyası düzenleyen Marmara Belediyeler birliği, bu kapsamda Marmara belediyeler birliği üyesi olan tüm belediyeleri destek olmaya davet etti. Şu ana kadar birçok yardımın koordinasyon içerisinde ulaştırılmaya çalıştığı Üsküp için sahada yapılan ciddi çalışmalar neticesinde acil ihtiyaç malzemeleri belirlendi.

Şimdiye kadar gönderilen yardım malzemesinin ardından halen çok acil olarak ihtiyaç duyulan malzemelerin başında temel ev eşyaları geliyor. Ayrıca yine sel mağduru ailelere yönelik olarak Türk Kızılayı ile işbirliği içerisinde kurban bağışı kampanyası da düzenleniyor. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar için Kurban Hisse bedeli 475 TL olarak belirlendi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi'nden Üsküp'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement