Alanya'nın İlk Otomobil Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Alanya'nın İlk Otomobil Fuarı Açıldı

Alanya\'nın İlk Otomobil Fuarı Açıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 'Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı' açıldı.

12.04.2012 18:20

Antalya'nın Alanya ilçesinde 'Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı' açıldı.

AFT Fuarcılık tarafından Alanya'nın Kestel beldesinde organize edilen 'Alanya Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı'nın açılışına Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Kestel Belediye Başkanı DP'li Adem Murat Yücel, Mahmutlar Belediye Başkanı CHP'li Ali Çelik, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim, AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı.

AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, Alanya'da ilk kez düzenledikleri otomobil fuarına 17 markanın katılmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Firmaların çoğunluğunun Antalya merkezli olduğunu belirten Aktaş, "Her fuarda olduğu gibi tüm markalar, bu fuara özel fiyat ve indirimleri ile yer alıyor. Otomobil tutkunlarının bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederim" dedi.

Çok sayıda otomotiv markası, motosiklet, otogaz ve aksesuar firmasının yer aldığı Kestel Park Karting'de üç gün boyunca açık olacak olan fuarda, müşteri temsilcileri birbirinden lüks araçları tanıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'nın İlk Otomobil Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement