Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.MURATPAŞA Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ligin 15'nci haftasında bugün Araç Belediyespor'u konuk ediyor.

16.02.2013 12:57

Foto: Asbaşkan Acarlıoğlu fotosu

============

Salonda şenlik var

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Kastamonu Araç Belediyesi'ni ağırlıyor

MURATPAŞA Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ligin 15'nci haftasında bugün Araç Belediyespor'u konuk ediyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Denizli bölgesinden Sadık Tunç ve Onur İlhan hakem ikilisi yönetecek. Antrenör Birol Ünsal, "Kastamonu Araç Belediyespor maçına iyi hazırlandık. Genç oyunculara şans tanıyacağım bu karşılaşmada oyunumuzu sahaya yansıtarak kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Tüm sporseverleri tribüne bekliyoruz" dedi.

Foto: Birol Ünsal fotosu

============

Alanya 'Şeker'in konuğu

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor bugün deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak. Bağlum Belediye Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Erbay Aldemir yönetecek. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, "Ankara'da karşılaşacağımız iklim şartları hakkında bir fikrim yok ancak biz aynı ciddiyet ve oyun disiplinimizle mücadele ederek galibiyet almak istiyoruz. Oyuncularımın maça iyi konsantre olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da eksik oyuncumuz var. İnegölspor maçında sakatlanan ve tedavisi süren Tayfun kadroda yer almıyor. Rakibimizin kümede kalma mücadelesi vermesi bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Ali Haydar Durusoy

============

Fethiye Pendik virajında

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor bugün İstanbul'da Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Pendik Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Emre Yıldırım yönetecek. Lacivert beyazlı takımda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı düzelen Halil Karataş'ın oynayıp oynamayacağı bugün netlik kazanacak. Geçen hafta Nazilli Belediye karşısında aldığı galibiyetle zirve yarışında yoluna devam eden Fethiyespor, bu maçı da kazanarak istikrarı yakalamak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Yakaladığımız çıkışı sürdürmemiz için Pendik'ten puan ya da puanlarla dönmek zorundayız" dedi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Takım fotosu.

------------------------------

3'ÜNCÜ LİG'DE HAFTANIN MAÇLARI

------------------------------

Tekirova Bld.-Diyarbakır

Anadolu Üsküdar-Sandıklı

Aydınspor-M.Evrenseki

Mardinspor-Emrespor

SPOR TOTO 3'üncü Lig'deki temsilcilerimiz sezonun 22'nci haftasında zorlu rakiplerle karşılaşıyor. Tekirova Belediyespor bugün Diyarbakır Büyükşehir'i konuk ediyor. Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Ali Terzioğlu yönetecek. Sandıklı ise deplasmanda grubun köklü takımlarından Anadolu Üsküdar ile oynayacak. Maltepe Hasan Polat Stadı'nda saat 13.30'daki karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan.

2'nci Grup'taki temsilcimiz Manavgat Evrenseki, deplasmanda Aydın'a konuk oluyor. Adnan Menderes Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçın hakemi Erdoğan Özkaya. Geçen hafta kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir adım adan Emrespor ise bugün Mardin deplasmanında galibiyet arıyor. 21 Kasım Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Cihan Ataş yönetecek.

Fotosuz

============

Sporcu için büyük fırsat

AFYONKARAHİSAR Güreş İl Temsilcisi Yunus Otursun, Güreş Eğitim Merkezi'nin geleceğin güreşçilerini yetiştirmek adına büyük şans olduğunu savundu. Afyonkarahisar'ın bugüne kadar çok güreşçi yetiştirdiğini, eğitim merkezi sayesinde bundan sonra da yetiştireceğini belirten Otursun, "Afyon bu şansı iyi kullanmalı" dedi. Kendisinin de bir dönem Güreş Eğitim Merkezi'nde eğitim aldığını belirten Yunus Otursun, Afyonkarahisar'da yetişen pek çok güreşçinin daha sonra büyük şehirlerde güreş hayatlarını sürdürdüklerini söyledi.

Afyonkarahisar'daki Güreş Eğitim Merkezi'nin Türkiye'nin sayılı eğitim merkezleri arasında gösterildiğini ifade eden Otursun, "Burada yetişen çocuklar her zaman Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu dereceleri elde etmişlerdir. Bu başarılara her gün yenileri eklenmektedir. Sporcularımız çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şampiyonların sayısının artması için herkesin genç güreşçilere destek vermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Yunus Otursun fotosu

============

Kortlarda Afyon rüzgarı

Afyonkarahisarlı tenisçiler, Muğla'da yapılan Kış Kupası Turnuvası'ndan 1 birincilik 2 de ikincilikle döndü.

TÜRKİYE Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 9-10 Yaş Kış Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. Afyonkaharisarlı sporcular turnuvada elde ettikleri 1 birincilik ve 2 ikincilikle Afyon'un gururu oldu. Federasyonun faaliyet programında yer alan turnuvada Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Göcek Beldesi'nde yapıldı. Göcek Tenis Clup'ta gerçekleştirilen müsabakalara çok sayıda sporcu katıldı. Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır'ın da izlediği turnuvalar, renkli görüntülere sahne oldu.

ŞAMPİYON SENA KOCAKAVUK

Türkiye'nin farklı şehirlerinden 117 tenisçinin mücadele ettiği turnuvalarda Afyonkarahisar'ı temsil eden, Sena Kocakavuk 8-9 Yaş Kış Kupası'nda şampiyon oldu. 10 Yaş Kış Kupası'nda yarışan Zeynep Küçüksağrıcıoğlu da ikincilik elde etti. Ayrıca 10 Yaş Kış Kupası Çiftler Kategorisi'nde yarışan Şevval Altın ve Zeynep Küçüksağrıcıoğlu ikincilik kürsüsüne çıktı.

AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Göcek'ten turnuva fotosu

============

Sandıklıspor'a ceza yağdı

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sandıklı Şehir Stadı'nda oynanan Sandıklıspor- Kastamonu müsabakası sonrasında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulübü 10 bin lira para cezasına çarptırdı. PFDK, ayrıca Sandıklıspor Kulübü'nün görevli olmayan kişilerin akredite edilmediği alanlarda yer almasından dolayı talimatlara aykırı davranıldığı gerekçesiyle de 1000 lira ceza kesti. Sandıklıspor Kulübü böylece toplam 11 bin lira ceza ödeyecek.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Fotosuz

============

Akdeniz Yükseliş'te

SERİK Akdeniz Yükseliş Koleji Genç Erkekler Hentbol Takımı, Isparta'da yapılan Türkiye Genç Erkekler Grup maçlarında rakiplerini yenerek bölge şampiyonu oldu. Geçmiş yıllarda da aynı başarıyı gösteren Yükseliş Koleji böylece bölgede başarı geleneğini bu yıl da sürdürdü. Çok güçlü rakiplerle karşılaşan Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi hem Serik'in hem de Antalya'nın gururu oldu. Bütün rakiplerini yenerek finale adını yazdıran Yükseliş, finalde Konya Selçuklu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 27-20 gibi net bir skorla yenerek hedefe ulaştı.

Şampiyon olan sporcular nisan ayında düzenlenecek olan Türkiye finallerine hazırlanacak. Akdeniz Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, "Yükseliş ailesi olarak çok mutlu ve gururluyuz. Turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca böylesine pırlanta çocuklar yetiştiren aileleri, onları spora kazandıran siz değerli öğretmenleri ve bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Takım fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement