Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.50.Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Merkez Valisi Veysel Dalmaz,...

26.10.2012 14:19

Foto: Törenden fotolar

===

Bakan Günay Kumluca'da bayramlaştı

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı. 50. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Merkez Valisi Veysel Dalmaz, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, ilçe Garnizon Komutanı vekili Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok vatandaş katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay sabah saatlerinde Demre İlçesi'ndeki evinden çıkarak Kumluca İlçesi'nde Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen törene katıldı. Törende vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Günay, vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada, "Bayramlar milli birlik ve beraberliğin pekişmesi için çok güzel bir vesiledir. Bu anlamda böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum" dedi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Bayramlaşmadan

===

Kavurma yaparken ellerini yaktı

ALANYA'da kavurma yaptığı sırada alev alan ocağı söndürmeye çalışan 47 yaşındaki Cemile Özkan'ın kolları yandı.

Cemile Özkan, Konaklı Beldesi'nde evinde kurban etinden kavurma yaptığı sırada ocak birden alev aldı. Yanan ocağı söndürmeye çalıştığı sırada her iki el ve kolunda yanıklar oluşan Özkan, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Alevler ise yakınları tarafından söndürüldü. Yaralı kadın, acil serviste yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement