Aydın Takımları Zorlu Virajda - Son Dakika
Yerel

Aydın Takımları Zorlu Virajda

Aydın Takımları Zorlu Virajda

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8.Grup'ta Aydın takımları ligin 11.haftasında zorlu rakiplerle oynayacak.

15.12.2012 02:45

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8.Grup'ta Aydın takımları ligin 11.haftasında zorlu rakiplerle oynayacak.

Geçtiğimiz haftayı galibiyetler kapatan Aydın ekipleri, grubun zirve yolundaki önemli ekipleriyle oynayacak. Sökespor, sahasında Balçova Belediyespor'u, Didim Belediyespor ise Salihli Belediyespor'u ağırlayacak. Üst sıraları zorlamak isteyen Çine Madranspor'da deplasmanda İzmirspor'a konuk olacak.

ÇİNE GALİBİYET PEŞİNDE

Çine Madranspor antrenörü Göksel Özdemir yaptığı açıklamada, bugün İzmir'de kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacaklarını ifade etti. Kendileri için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Özdemir, "Bu deplasman bizim için çok önemli. Geçen haftaki galibiyetimizi daha anlamlı hale getireceğiz. İlk yarının bitimine 3 maç kaldı. 3 maçımızın 3'ünü de kazanmak istiyoruz" dedi.

SEÇKİN VE HALİM SON ANDA BELLİ OLACAK

Takımda Seçkin ve halim'in sakatlıklarının devam ettiğini kaydeden Özdemir, "Aydınspor 1923 sakat oyuncularımızın tedavisi için bize yardımcı oldu. Ancak, oyuncularımızın durumu maç saatinde belli olacak. Son durumlarına göre sahaya sürüp sürmemeye karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

BAL 8. Grup'ta haftanın programı şöyle:

Manisa İl Özel İdaresi- Uşak İl Özel İdaresi

İscehisarspor-İzmir İl Özel İdaresi

Didim Belediyespor-Salihli Belediyespor

Uşak Belediyespor-Afyonkarahisarspor

İzmirspor-Çine Madranspor

Sökespor-Balçova Belediyespor

Emirdağspor-Manisa Belediyespor - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Takımları Zorlu Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement