Aydınspor 1923, Seri Peşinde - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Seri Peşinde

Aydınspor 1923, Seri Peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, Tokatspor karşılaşmasını değerlendirdi.

24.03.2014 09:14

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, Tokatspor karşılaşmasını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ceviz, bu sezon ilk defa üç maçlık bir seri yakaladıklarının altını çizdi.

Tokatspor karşısında ilk yarıda etkili olamadıklarının altını çizen Ceviz," İkinci yarıya taktik değiştirerek başladık. Golü de bulduk.Golü bulduktan sonra 4-5 net pozisyondan yararlanamadık. Kazandığımız için mutluyuz"dedi.

Karşılaşmaya kart cezası bulunan Umut ile sakatlığı bulunan Savaş ve Seçkin'den yoksun çıktıklarını hatırlatan Ceviz, "Rakibimizin eksik kalmasına rağmen son beş dakika skoru koruma psikolojisine büründük. Bundan dolayı sıkıntı yaşadık. Kazandığımız toplarda daha dikkatli ileriye çıkabilsek, golü bulabilirdik. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu sezon ilk kez 3 maçlık bir seri yakaladık. Devamını getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Maçın cumartesi oynanması nedeniyle Adnan Menderes Stadı'nın tribünlerinin boş kaldığına dikkat çeken Ceviz, önümüzdeki cumartesi sahalarında Tarsus İdman Yurdu'nu yine cumartesi ağırlayacaklarını kaydetti. Maçın 14.30'da başlayacağının altını çizen Ceviz, taraftarlarını beklediklerini söyledi.

"HAVAYI BOZMAYACAĞIZ"

Sakatlığı nedeniyle Gümüşhanespor karşılaşmasında oynayamayan ancak Tokatspor karşısında forma giyen Emre İşçiler de, "Çok şükür bir sıkıntım ve ağrım kalmadı. Üç haftadır iyi gidişimiz var. Yakaladığımız havayı bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz."diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Seri Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement