Aydınspor 1923'te Teknik Heyet Transfer İstiyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Teknik Heyet Transfer İstiyor

Aydınspor 1923\'te Teknik Heyet Transfer İstiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 3 transfer istediğini belirtti.

16.01.2014 09:23  Güncelleme: 09:27

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, 3 transfer istediğini belirtti.

Ceviz, sol bek, stoper ve santrafor bölgelerine transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Antalya kampını sona erdiren, cumartesi günü Aydın'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek olan Aydınspor 1923'ün teknik patronu Mustafa Ceviz, kampı değerlendirdi. Ceviz,yaptığı açıklamada Mersin İdman Yurdu ve Kızılcahamamspor maçlarında takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi. Mersin İdman Yurdu maçında iyi bir performans sergilediklerini kaydeden Ceviz, "İdeal kadromuz iyi oynadı. Hazırlık maçlarında yeni oyuncularımızdan Murat Uluç ve Caner Metin'e şans verdik. Kızılcahamamspor karşısında ise özellikle ikinci yarıda Sezer,Emre,Engin gibi genç oyuncularımız şans buldu" dedi.

KRİZLE BAŞLADI, HUZURLA SON BULDU

Antalya'da takımın iki gün antrenmana çıkmadığını kaydeden Ceviz, "İki günlük antrenman eksiğini telafi ettik. Yönetim kurulumuz krize anında müdahale etti. Cumartesi gününden itibaren Çanakkale maçına odaklanacağız."diye konuştu.

Murat Uluç, Bulut Basmaz, Ethem Yılmaz, Caner Metin ve Emrah Kol'u transfer ettiklerini belirten Ceviz, şunları söyledi: "Sol bek, stoper ve santrafor mevkiine transfer yapmak istiyorum. Bizim bu bölgelerde ihtiyacımız var"

Ceviz, kampa sonradan katılan Sefa ile Emrah Kol'un transfer eksiği olduğunu, Çanakkale maçında bu oyuncuların hazır olmaması halinde forma şansı bulamayacağını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Teknik Heyet Transfer İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement