Aydınspor ile Köprülü Dostça - Son Dakika
Yerel

Aydınspor ile Köprülü Dostça

Aydınspor ile Köprülü Dostça

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydınspor, Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup takımlarından Köprülüspor ile hazırlık maçında karşılaştı.

06.09.2014 15:02  Güncelleme: 15:20

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor, Aydın 1.Amatör Küme 3.Grup takımlarından Köprülüspor ile hazırlık maçında karşılaştı. Dost iki kulübün karşılaşması 1-1 sonuçlanırken, her iki takımın da oynadığı futbol gelecek için umut verdi.

Adnan Menderes Stadı 1 No'lu sahada oynanan karşılaşmaya Aydınspor, Mehmet-Ömer-Ozan-Mustafa-Ali Rıza-Mert-Muhammet Örü-Serdar-Muammer-Arda-Emir 11'i ile başladı. Köprülüspor ise Oğuz-İlhami-Abdurrahman-Halit-Serkan-Umut-Tuncay-Ömer Faruk-Aydın Can-Metin -Ozan 11'i ile maça başladı. 30'ar dakikalık iki devrede oynanan karşılaşmada her iki takım ilk yarıda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ikinci yarısının başında oyunu kontrolüne alan Aydınspor 33'te Alper'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sürdüren Aydınspor, Recep ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Köprülüspor, soldan kullanılan serbest vuruştan gelen topa iyi vuran Gönenç'in golüyle eşitliği sağladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor ile Köprülü Dostça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement