Ayvalık'ta Eski MHP'li Yöneticiler AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Eski MHP'li Yöneticiler AK Parti'ye Katıldı

Ayvalık\'ta Eski MHP\'li Yöneticiler AK Parti\'ye Katıldı

Ayvalık'ta eski MHP'li yöneticiler Sinan Oğuz Başkurt ile Levent Koç, AK Parti'ye katıldı.

28.01.2014 22:15  Güncelleme: 16:24

Ayvalık ilçesinde eski MHP'li yöneticiler Sinan Oğuz Başkurt ile Levent Koç, AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende, İlçe Başkanı Melih Çakırca, belediye başkan adayı Hakan Kayaalp ve partililer hazır bulundu.

Çakırca, törendeki konuşmasında, bir dönem MHP'de ilçe başkanlığı görevini yürüten Sinan Oğuz Başkurt ile aynı partide yöneticilik yapan Levent Koç'un partilerine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkurt ve Koç'un siyasi yaşamda deneyimli olduklarının altını çizen Çakırca, "Bu katılımla hep birlikte omuz omuza mücadele ederek, ilçemize katkıda bulunacak olmanın gururunu yaşıyorum. Bu kutlu yolda ellerimizi, gönüllerimizi, projelerimizi birleştirerek, Ayvalık'a hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi.

Sinan Oğuz Başkurt ise AK Parti'nin kurulduğundan bu yana Türkiye Cumhuriyeti'ni başarılı yönettiğini belirterek, "AK Parti, devleti en iyi şekilde yönetmesinin yanı sıra başarılı belediyecilik çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekmiştir. Bizler bu bağlamda, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Ahmet Edip Uğur ile Ayvalık'ta Belediye Başkan adayımız sayın Hakan Kayaalp'e yapacakları hizmet ve yatırımlarda destek ve yardımcı olabilmek için bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katıldık. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

Levent Koç da, AK Parti'ye, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı katıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından Melih Çakırca, Sinan Oğuz Başkurt ve Levent Koç'a rozet taktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Eski MHP'li Yöneticiler AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement