Ayvalık'ta MHP'nin Coşkulu İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta MHP'nin Coşkulu İftar Yemeği

Ayvalık\'ta MHP\'nin Coşkulu İftar Yemeği

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Jale-6 adını taşıyan gezi teknesinde düzenlenen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu.

28.07.2013 13:18

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Jale-6 adını taşıyan gezi teknesinde düzenlenen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un yanı sıra Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, Pelitköy Belediye Başkanı Arif Efetekin, MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, Balıkesir İGM Üyeleri Yusuf Şen, Cemal Kocataş, MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı İhsan Kaya, MHP Balıkesir İl yöneticileri, ilçe ve belde yöneticileri çok sayıda partililer hazır bulundu. Ayvalık Belediyesi'nin efsanevi olarak nitelendirilen eski Belediye Başkanı Ahmet Tüfekçi ile Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Nedim Özdemir'in de katıldığı iftar yemeği okunan dualarla başladı.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığın iftar yemeğinin ardından konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail Ok, 2014 yerel seçimleri için MHP'nin Balıkesir genelinde son derece iddialı olduğunu vurguladı. Geçmişte Ayvalık'ta Ahmet Tüfekçi, Küçükköy'de ise Nedim Özdemir'in belediye başkanlığı görevlerinde başarılı hizmetlerinin kendileri için önemli birer örnek olduğunu söyleyen Ok, "Bizim hedefimiz Balıkesir başta olmak üzere Balıkesir'e bağlı tüm ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmaktır. Bu hedefte de Balıkesir'in en güzel ilçesi Ayvalık'tan bu akşam start almış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇOKKORKMAZ'IN RESMEN AYVALIK İLÇE BAŞKANI OLDUĞU İLAN EDİLDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana yaptıkları hizmetleri sıralamaya kalkışsa bunun gece boyu süreceğini kaydeden İsmail Ok, Ayvalık'ta dev MHP ailesinin fertleriyle birlikte olmaktan da duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi. İftar yemeğinde; kısa bir süre önce MHP Ayvalık İlçe Başkanı Dursun İnan'ın yerine vekalet eden İlçe Başkanvekili Mehmet Çokkorkmaz'ın da resmen ilçe başkanı görevine getirildiği açıklandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta MHP'nin Coşkulu İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement