Aziz Kocaoğlu'nun Ardından Bayındır ve Tire Adayları da Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Aziz Kocaoğlu'nun Ardından Bayındır ve Tire Adayları da Belli Oldu

Aziz Kocaoğlu\'nun Ardından Bayındır ve Tire Adayları da Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Aziz Kocaoğlu’nu aday göstermesinin ardan seçim startı veren CHP’de 30 ilçe için adaylar da tek tek belirlenmeye başladı.

25.12.2013 15:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Aziz Kocaoğlu'nu aday göstermesinin ardan seçim startı veren CHP'de 30 ilçe için adaylar da tek tek belirlenmeye başladı.

CHP İzmir'in Bayındır ve Tire Belediye Başkanlığı adaylarını kesinleştirdi. 30 ilçenin tümünü alma hedefiyle seçim çalışmalarını başlatan CHP yönetimi, Bayındır için İzmir Vali Eski Yardımcısı Ardahan Totuk ile yola çıkma kararı aldı.

Bayındır dışında adayı netleşen ikinci aday ise Demokrat Parti'den (DP) istifa ederek CHP'ye geçen mevcut başkan Tayfur Çiçek ile yola devam kararı verdi.

ARDAHAN TOTUK: KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Adaylığı kesinleşen ve yayınlanan türban genelgesini kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği için suçlanan ve bu nedenle görevinden ayrılan İzmir Vali Eski Yardımcısı Ardahan Totuk, Bayındır'da seçimi kazanmak için parti teşkilatıyla uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

Totuk, "Yeni dönemde uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Bu birliğin Bayındır için iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum. Kazanmak için yola çıktık ve bunun için çok çalışacağız" dedi.

TAYFUR ÇİÇEK: KOLLARI SIVAYACAĞIZ

Tire'den aday gösterilen mevcut başkan Tayfur Çiçek de, on yıldır hizmet verdikleri Tire için çok sayıda projeleri daha olduğunu söyledi. Çiçek, "Sadece Tire ilçe merkezi değil 64 köyü ve 22 mahallesi şimdi tümü mahalle oluyor. Hepsini kapsayan içinde mikro ölçekli makro ölçekli projelerimiz var. Bunları başlıklar ile birlikte seçim yarışında açıklayacağız. Önce yapılabilirliklerini Aziz Beyle görüştükten sonra kolları sıvayacağız. Aziz bey bizden çalışmalarımızı bekliyor Perşembe günü muhtarlar ile toplantı yapıp öncelikli isteklerini beklentilerini tespit edeceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aziz Kocaoğlu'nun Ardından Bayındır ve Tire Adayları da Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement