Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlköğretim Kurumlarında düzenlenen ödül töreni ile okulda eğitim öğretim gören ve katıldıkları kültürel ve sportif yarışmalarda madalya kazanan 133 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.

06.04.2015 14:16

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlköğretim Kurumlarında düzenlenen ödül töreni ile okulda eğitim öğretim gören ve katıldıkları kültürel ve sportif yarışmalarda madalya kazanan 133 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.

Gazi ilköğretim Kurumları Konferans Salonunda gerçekleşen ödül törenine Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ekrem Öztürk, Okul Müdürü Mehmet Kanca, öğretmenler ve başarılı öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından Halk oyunları ekibiyle bölge şampiyonu olan Gazi ortaokulu halk oyunları ekibinden bir öğrenci solo zeybek oyunu ile salondakileri büyüledi.

Törende kısa bir konuşma yapan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Gazi İlkokulu ve Ortaokulunun Manisa'nın en köklü okullarından biri olduğunu belirtti. Okulun gerek eğitim, gerek sportif gerekse kültürel alanlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren bir okul olduğunu belirterek, "Başarılarıyla ün salmış, başarılarına başarılar katmış, bu unvanı almış, bu unvan ile anılan güzel bir okulda sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Dernekbaş'ın yaptığı konuşmanın ardından Gazi İlköğretim Kurumlarında voleybol, futbol, badminton, judo, wushu, futsal, basketbol, tenis, halk oyunları, jimnastik gibi spor alanlarında toplam 133 öğrenciye ödülleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement