Başkan A.mümtaz Çoban'a Spora Destek Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Başkan A.mümtaz Çoban'a Spora Destek Plaketi Verildi

Başkan A.mümtaz Çoban\'a Spora Destek Plaketi Verildi

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven tarafından, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ve Ahlat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mesut Adıyaman'a, spora vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

27.04.2013 17:49

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven tarafından, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ve Ahlat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mesut Adıyaman'a, spora vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen teknik heyet ve bazı sporcular, ilçeyi oldukça beğendiklerini ifade ettiler. Düzenlenen yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, ilçede düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Badminton Bölge Grup Birinciliği Şampiyonası'nda sporculara ve teknik heyete katkılarını esirmeyen Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ve Ahlat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mesut Adıyaman'a teşekkür ettiğini, bu tür faaliyetlerin Bitlis adına oldukça olumlu organizasyonlar olduğunu ifade eden Güven, yaklaşık 200 civarında sporcunun ilçeye geldiğini söyledi.

Daha sonra konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Ahlat'ta yaz ve kış sporlarının gelişmesi için çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Çoban; "Bu tür bölgesel sportif faaliyetlerin Ahlat'ta yapılması memnuniyet vericidir. Ahlat'ta sportif faaliyetlerin yaygınlaşması ve geliştirilmesi hususunda elimizden gelen desteği sunuyoruz. Yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Bu arkadaşlarla birlikte olmaktan da mutlu oldum" dedi.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ile Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mesut Adıyaman'a plaket takdim etti.

Düzenlenen yemek programına etkinliğe, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İdris Kürüm, Badminton Bitlis İl Temsilcisi Levent Akürek, sporcular ve teknik heyet katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan A.mümtaz Çoban'a Spora Destek Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement