Başkan Akkaya Koltuğunu Engelli Gence Devretti - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya Koltuğunu Engelli Gence Devretti

Başkan Akkaya Koltuğunu Engelli Gence Devretti

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle, koltuğunu kendini ziyarete gelen engelli Cengiz Mutlu’ya devretti.

04.12.2015 12:41

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle, koltuğunu kendini ziyarete gelen engelli Cengiz Mutlu'ya devretti.

Engelliler Günü münasebetiyle Özel Umutevi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, kurum kurucusu Özgür Camcı, kurum müdürü Şahide Bolat ve kurumda eğitim alan engelliler katıldı. Engelliler adına Cengiz Mutlu Başkan Akkaya'ya çiçek sundu. Belediye Başkanı Salih Akkaya, engelliler günü münasebetiyle koltuğunu kendine çiçek sunan 24 yaşındaki Cengiz Mutlu'ya devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Cengiz Mutlu, yapmak istediklerini anlatırken, Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız'ı da makama çağırarak isteklerini iletti. Başkan Mutlu, engelliler için akülü araç ve tekerlekli sandalye ile engelliler şenliği istediğini söyledi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye olarak her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu ve onlara her türlü desteği verdiklerini belirterek, "Her insan bir engelli adayıdır. Önemli olan engelli vatandaşlarımıza sahip çıkarak, onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak ve her engellimizden azami ölçüde yararlanmaktır. Akşehir Belediyesi olarak, önümüzdeki günlerde faaliyete girecek olan Engelsiz Parkımız ile şehrimizdeki tüm engelli hemşehrilerimiz müzik, resim, seramik gibi çeşitli kültürel faaliyetlere imkan bulabilecekleri, çeşitli yürüyüş ve spor imkanları yapabilecekleri bir parka kavuşmuş olacaklar. Ayrıca bahar aylarında engelli vatandaşlarımızın katılacağı bir piknik organizasyonu da yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Başkan Akkaya, kendini ziyarete gelen engellilerle sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya Koltuğunu Engelli Gence Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement