Başkan Akyürek, Çumra'nın Beldelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Akyürek, Çumra'nın Beldelerini Ziyaret Etti

Başkan Akyürek, Çumra\'nın Beldelerini Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesi öncesinde Çumra ilçesinin beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.
Başkan Tahir Akyürek, Çumra'ya bağlı İçeri Çumra, Apa, Dinek, Okçu,...

10.12.2013 15:08

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesi öncesinde Çumra ilçesinin beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Başkan Tahir Akyürek, Çumra'ya bağlı İçeri Çumra, Apa, Dinek, Okçu, Arıkören, Türkmencamili, Güvercinlik ve Karkın beldelerini ziyaret etti. Daire başkanları ile birlikte beldeleri ziyaret ederek belde sakinlerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte tüm ilçe ve beldelerin problemlerinin Büyükşehir ve merkez belediyelerin problemleri olarak ele alınacağını dile getirdi. Diğer çalışmaların yanında 1 Nisan'da mevcut otobüs ve minibüs seferlerinin, iş makinelerinin, taşıt hareketliliğinin, itfaiye ve diğer bütün birimlerin aynen çalışmaya devam etmesini sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Akyürek, daha sonra da iyileştirme programını hayata geçireceklerini dile getirdi. Belediye hizmetlerinde iyileştirmeler ve ileriye gidiş sağlanacağını vurgulayan Başkan Akyürek, " Türkiye'nin gelişmesi, güçlenmesi, dünya milletler ailesinde hak ettiği yeri alması için şehirlerimizin daha güçlü olması gerekiyor. Şehirlerimizin Türkiye'nin büyümesine katkı vermesi gerekiyor. Konya'da bu duyguyla çalışıyoruz. Türkiye'de belediyeler eliyle yürütülen ilk 10-15 önemli yatırımdan 4-5 tanesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezi, 42 bin kişilik yeni stadyum, Türkiye'nin ilk Bilim Merkezi, Türkiye'nin en modern hayvan park ve pazarı, adliye binaları, köprülü kavşaklar, yol çalışmaları gibi birçok büyük yatırım yapıyoruz. Bunun bütün ilçelerimize ve beldelerimize yansıması olacak. Konya bir marka şehir konumunda. Konya denince akla artık sadece Selçuklu, Meram, Karatay gelmeyecek. Konya tüm ilçeleriyle birlikte akla gelecek. Biz birlikte Konya'yız. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz" dedi.

Programlarda çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Akyürek, ziyaret ettiği beldelerdeki vatandaşların sorularını da cevapladı - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akyürek, Çumra'nın Beldelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement