Başkan Doğan'dan Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti

Başkan Doğan\'dan Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr.

16.09.2013 13:39

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, göreve başlayan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Bulut, Hüseyin Üzülmez ve AK Parti İzmit Belediyesi Meclis üyelerinin de kendisine eşlik ettiği ziyarette konuşa Başkan Doğan, başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret boyunca kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Doğan, "İzmit nüfus olarak birçok ilimizden daha büyük yer. İzmit'e hizmet eden kurumların iyi ilişkiler içinde olması bu açıdan çok önemli. İzmit Belediyesi olarak biz bu konuya büyük önem veriyor ve çalışmalarımızı diğer kurumlarla işbirliği içinde yürütüyoruz. Eski kaymakamımız Sabit Kaya ile birlikle çok güzel işlere imza attık. Bu uyumlu ve verimli çalışmanın yeni kaymakamımız Osman Kaymak ile de süreceğinden kuşkum yok" dedi.

Ziyarette konuşan Kaymakam Osman Kaymak, "İzmit'i biliyorum bölgeyi tanıyorum. Kocaeli'yi çok önemsiyorum. Böyle güzel bir ilçede görev aldığım için onur duyuyorum. Bu bir bayrak yarışı amacımız burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement