Başkan Doğan, Yeşılovalı Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Yeşılovalı Gençlerle Buluştu

Başkan Doğan, Yeşılovalı Gençlerle Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr.

02.12.2013 15:05

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan Kocagöz Çay Evi'nde Yeşilovalı gençlerle biraraya geldi. Gençlere çok güvendiğini dile getiren Başkan Doğan'a programda AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve AK Parti Yeşilova Gençlik Mahalle Başkanı Abdurrahman Yıldız eşlik etti.

Samimi bir şekilde gerçekleşen ziyaretinde gençlerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Doğan, "Her zaman ifade ediyorum. Ben bu ülkenin bu şehrin gençlerine sonuna kadar güveniyor ve destek olmaya çalışıyorum. Onlar bizlerin geleceği. Onlar bu ülkeyi bu şehri bir adım daha ileriye götürecek tek güç. Geleceğin anahtarı gençlerde" diyerek İzmit Belediyesi'nin genç odaklı hizmetlerini anlattı.

İzmit Belediye Başkanı olarak gençlere her alanda destek olmaya hazır olduğunu söyleyen Doğan, gençleri aktif siyaset yapmaya davet etti. Görüşlerini dile getiren, görüşlerini ifade etmekten çekinmeyen genç neslin siyasette başarılı olacağından emin olan Doğan, "İleride neden belediye başkanı, milletvekili hatta başbakan olmayasınız" diyerek gençleri aktif siyaset içinde görmeyi istediğini söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın görev süresince başarılı projelere imza attığını, önemli yatırımları ve hizmetleri hayata geçirdiğini dile getiren AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Başkan Doğan'ı çok başarılı bulduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Yeşılovalı Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement