Başkan Fadıloğlu'ndan Sümeyye'ye ile Yakın İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan Sümeyye'ye ile Yakın İlgi

Başkan Fadıloğlu\'ndan Sümeyye\'ye ile Yakın İlgi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayı nedeniyle her mahallede ziyaret ettiği evlerde vatandaşların sorunlarına ortak oluyor.

08.06.2017 16:20

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayı nedeniyle her mahallede ziyaret ettiği evlerde vatandaşların sorunlarına ortak oluyor. Her fırsatta engelli vatandaşların sıkıntılarını gidermek adına gayret gösteren Başkan Fadıloğlu, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Sümeyye Saygın'a tekerlekli sandalye sözü verdi.

Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek, sıkıntılarını çözmeye çalışan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, gittiği her evde aileler ile yakından ilgileniyor. Ramazan Ayı içerisinde her gün ayrı bir mahallede ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına ortak olmaya çalışıyor. Başkan Fadıloğlu, çocukları mutlu etmek edebilmek adına çeşitli hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Başkan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında son olarak Çağlayan Mahallesi'nde ikamet eden ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Dursun Doğan'ı evinde ziyaret etti. Çocuklarıyla birlikte hayata tutunan Dursun Doğan'ın sorunlarına ortak olmaya çalışan Başkan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi.

İstek ve sıkıntılarımı dinledi

Başkan Fadıloğlu, daha sonra aynı mahallede ikamet eden engelli Sümeyye Saygı ile karşılaştı. Sümeyye ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, engelli Sümeyye'nin kendisinden tekerlekli sandalye talep etmesi üzerine ellerinden gelen tüm imkanı sağlayacaklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu'nun kendisini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Sümeyye Saygı, "Mahallemizi ziyaret eden Başkanımız yanıma gelerek benimle yakından ilgilendi. Başkanımızla tanışma imkanı bulmaktan dolayı çok mutluyum. İstek ve sıkıntılarımı dinledi. Başkanımızdan bir adet tekerlekli sandalye talebinde bulundum. Sağ olsun Başkanımız da imkanlar dahilinde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Başkanımıza şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Fadıloğlu, daha sonra eşi ve 6 çocuğuyla birlikte yaşayan engelli Nedim Aralıkçı'yı evinde ziyaret etti. Bir süre aile ile karşılıklı sohbet etme imkanı bulan Başkan Fadıloğlu, ailenin istek ve sıkıntılarını da dinledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan Sümeyye'ye ile Yakın İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement