Başkan Tütüncü'den Berberler Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Berberler Odasına Ziyaret

Başkan Tütüncü\'den Berberler Odasına Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: "Esnafı mutlu bir Kepez ideali için çalışıyoruz"

15.10.2014 13:10

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnafı mutlu bir Kepez ideali için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, ziyarette Oda Başkanı Yüksel Uzun ile berber esnafının sorunlarının çözümü için neler yapılabileceğini konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksel Uzun, odanın bin 100 üyesinin 600'ünün Kepez'de hizmet verdiğini kaydetti.

Uzun, kısıtlı imkanlarla üyelerine hizmet verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Başkan Hakan Tütüncü'nün desteğiyle üyelerimize yönelik Çanakkale, Bursa gibi kültürel geziler düzenledik. Yine Kepez Belediyesinin desteğiyle üyelerimizi eğitim amaçlı Ankara'ya götürdük.  Desteklerinizden dolayı sayın Tütüncü'ye minnettarız. Yönetim kurulu adına Hakan Başkan'a teşekkür ederim."

Tütüncü, Berberler Odası ile her zaman yakın bir diyalog içinde olduklarına değindi. Esnafın her zaman yanında olduğunu belirten Tütüncü, "Gerek bölgemizdeki berber esnafımızla gerekse Antalya'nın diğer bölgelerindeki berber esnafımızla her zaman birlikte olduk, olmaya da devam ediyoruz" dedi.

Odaya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurgulayan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne zaman bize görev düşerse odanın yanında olmaya devam edeceğiz. Antalya Berberler Odasının davetlerinin tamamına katılmış bir kardeşiniz olarak oda yönetimi ve berber esnafı ile gönül birlikteliğimizin tam olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Bundan sonra başarılı hizmetleri birlikte yaparak, esnafımızın beklentilerini karşılama arzusundayız. Esnafı mutlu bir Kepez ideali için çalışıyoruz. Kimileri var seçimden seçime esnafın yanına gelirler. Kimileri ise 5 yıl esnafın yanında olurlar. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca hep esnafın yanında olduk. Önümüzdeki 5 yılda esnafın yanında olacağız."

Ziyarete, meclis üyeleri Esat Göğük, Musa Batu, başkan yardımcısı Mustafa Özsoy, Antalya Gazete Bayileri ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Berberler Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement