Başkan Tütüncü'den "Bir Sarsıntı Bin El" Projesine Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den "Bir Sarsıntı Bin El" Projesine Destek

Başkan Tütüncü\'den "Bir Sarsıntı Bin El" Projesine Destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hacı Dudu-Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Kardelen Topluluğu tarafından hazırlanan ve Vanlı çocuklara umut olan "Bir Sarsıntı Bin El" projesine destek olacağını bildirdi.

13.04.2013 15:48

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hacı Dudu-Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Kardelen Topluluğu tarafından hazırlanan ve Vanlı çocuklara umut olan "Bir Sarsıntı Bin El" projesine destek olacağını bildirdi.

Van depremi sonrası bölgeye 3 tır erzak ve yardım malzemesi gönderen Kepez Belediyesi, Hacı Dudu Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Kardelen Topluluğu'nun "Depremzede Çocuklar" için başlattığı projeye destek veriyor.

Hacı Dudu-Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Aksoy, Proje Koordinatörü Encümen Bayram ve Kardelen Topluluğu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

24 Ekim 2011 tarihinde yaşanan Van depremiyle tüm ülke genelinde büyük bir birlik örneği yaşandığını dile getiren Başkan Tütüncü, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye yardım gönderildiğini kaydetti. Kepez Belediyesi olarak, bölgeye kılık kıyafetten gıda yardımına kadar üç tır dolusu yardım paketi gönderdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, deprem sonrası Antalya'ya göç eden ailelere de çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade etti.

Kepez Belediyesi olarak deprem sonrası Kepez'e yerleşen yüzlerce çocuğu sinema ve tiyatroyla buluşturduklarını da dile getiren Tütüncü, "Bir Sarsıntı Bin El" projesine dahil olan Van'lı depremzede öğrencileri "sinema ve tiyatro"ya götürme sözü verdi.

Başkan Tütüncü'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden BİR-SAR Proje Koordinatörü Encümen Bayram konuşmasında şunları söyledi: "Proje kapsamında Vanlı kardeşlerimize destek olabilmemiz için gerekli interaktif eğitimleri ve çalıştaylara katılmanın akabinde, bu çocuklara ulaşarak destek olduk. Proje gönüllüsü gençlerin depremzede

çocuklarla beraber

yapacakları etkinliklerin temelinde, tüm kötü anıları unutmak, geleceğe umutla bakmak ve ülkemizin gelişiminde etkin rol almalarını sağlamak gelmektedir. Bu amaçla

kendimizi eğiterek, depremzede kardeşlerimize en iyi şekilde yardım etmeyi hedef edindik."

Hacı Dudu-Mehmet Gebizli Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin 12 gönüllü Kardelen gencinin iştirakiyle devam eden projenin, Hacı Dudu-Mehmet Gebizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği, Muratpaşa Kaymakamlığı, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya İl Müftülüğü ve Kepez Belediyesi tarafından desteklendiği belirtildi.

(İA- İA-Y)

13.04.2013 15: 33: 08

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den 'Bir Sarsıntı Bin El' Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement