Başsavcı Kaya'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Kaya'ya Veda Yemeği

Başsavcı Kaya\'ya Veda Yemeği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede 3 yıl görev yaptıktan sonra Çankırı Başsavcılığına tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya’nın onuruna iftar yemeği düzenledi.

07.07.2014 17:59

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede 3 yıl görev yaptıktan sonra Çankırı Başsavcılığına tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'nın onuruna iftar yemeği düzenledi.

Fesleğen Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Başsavcı Doğan Kaya'nın yanı sıra Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, hakim ve savcılar, banka müdürleri, dernek ve oda temsilcileri katıldı. İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu tarafından yemek duası okundu.

Yemekte konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başsavcı Doğan Kaya'yı görmekten ve onu tanımaktan oldukça memnun olduklarını ifade ederek, Nazilli'deki başarılı çalışmalarından dolayı Kaya'yı tebrik etti. Alıcık, Kaya'nın ilk geldiği günden bu yana Nazilli'ye gönülden bağlandığını hissettiğini ifade ederek kendisinin burada güzel projelerin altına imza attığını söyledi. Şiire olan tutkusu onun kişiliğini daha da ön plana çıkardığını söyleyen Alıcık, Doğan Bey "Nazilli'mizin tanıtımı için hep çaba gösterdi bizi yürekten sevdi, onu unutmayacağız" dedi.

NAZİLLİ İÇİN YAZDIĞI ŞİİRLERİNİ OKUDU

Başkan Alıcık'ın ardından bir konuşma yapan Başsavcı Doğan Kaya ise Nazilli'de üç yıl görev yapmış olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, burada çok değerli insanlar tanıdığını ve çok güzel dostluklar kurduğunu ifade etti. 'Nazilli'yi çok sevdim' diyen Kaya, "Buradaki dostlarımla vedalaşmıyorum çünkü dostlar birbirleri ile vedalaşmaz" dedi. Konuşmasında kendi yazdığı şiirlerinden Nazilli için kaleme aldığı 'Ben Nazilli'deyim' ve 'Nazilli Belediyespor Şampiyonluk Marşı' şiirlerini okudu.

Konuşmasının ardından iftar yemeğine katılanlara şiir kitabını imzalayarak hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Kaya'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement