Batıkaradeniz Halk Oyunları Kulübü, Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Batıkaradeniz Halk Oyunları Kulübü, Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı Temsil Edecek

Batıkaradeniz Halk Oyunları Kulübü, Türkiye Finali\'nde Zonguldak\'ı Temsil Edecek

Batıkaradeniz Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı temsil edecek.

06.05.2014 13:25

Batıkaradeniz Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı temsil edecek.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından Artvin'de gerçekleşen kulüpler arası horonlar grup yarışmasına gençler kategorisinde, sahne düzenlemeli dalda katılan Batı karadeniz Halk oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Kocaeli, Artvin, Trabzon, Ankara il şampiyonlarını geride bırakarak grup şampiyonu oldu. Zonguldak temsilcisi Batıkaradeniz Halk oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, bu sonuçla THOF tarafından 30 Haziran 2014 tarihinde organizasyonu yapılacak olan Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı temsil edecek.

Kulüp Başkanı Serkan Akgün yaptığı açıklamada, "İlimiz ve kulübümüz adına çok önemli bir başarıya imza attık. Çok güçlü illeri geride bıraktık. Bu sonuçla Türkiye'de kulüpler arasında, gençler kategorisinde horonlar türünde en büyük olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Bu sonuçla 12 grup şampiyonu iller arasında 30 Haziran'da Türkiye Şampiyonu olmak için büyük bir rekabet içine girecek üçteyiz" dedi.

Akgün, başarıda emeği geçen teknik ve idari kadroyu tebrik etiğini belirtti. Akgün ayrıca, destek veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç'a ve il meclis üyesi Altan Sezgin'e teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batıkaradeniz Halk Oyunları Kulübü, Türkiye Finali'nde Zonguldak'ı Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement