Batmanda Yeni Komando Taburu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Batmanda Yeni Komando Taburu Açıldı

Batmanda Yeni Komando Taburu Açıldı

Yıllarca Okul içinde konuşlanan Sason Komando Taburu yeni yerine taşındı.

15.01.2014 13:09

Komandolar yeni binasına kavuştu.

PKK ile çatışmalara katılmak için okul binası içinde kurulan ve yıllarca Okul içinde konuşlanan Sason Komando Taburu yeni yerine taşındı.

Batman Valisi Yılmaz Arslan,bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sason ilçesini ziyaret etti.

Vali Yılmaz Arslan'a; Sason ziyareti sırasında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer de eşlik etti.

Vali Arslan ve beraberindekiler ilk olarak Hükümet Konağı'nı ziyaret ederek göreve bir süre önce başlayan Sason Kaymakamı Cihat Arık'a 'hayırlı olsun'dileğinde bulundu.

Batman Valisi Arslan'ı Kaymakamlık girişinde Kaymakam Cihat Arık, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, kamu kurum yöneticileri ve vatandaşlar karşıladı.

"TABURDA MEHMETÇİKLE ÖĞLE YEMEĞİ"

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan ile birlikte inşaatı biten 7. Jandarma Komando Taburu'nda incelemelerde bulundu.

Karargah binasına geçerek şeref defterini imzalayan Vali, komutanlık makamında komutanlarla bir süre görüştü.

Tabur yerleşkesini gezen Valimiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Sarıışık ve Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra tabur yemekhanesinde Mehmetçikle öğle yemeği yedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Yeni Komando Taburu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement