Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2.Ligi A Gurubu'nu lider tamamlayıp 1.Lige yükselme maçlarını oynamaya hak kazanan Salihli Belediyespor'un, yarı finaldeki rakipleri belli oldu.

27.03.2013 12:01

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Gurubu'nu lider tamamlayıp 1. Lige yükselme maçlarını oynamaya hak kazanan Salihli Belediyespor'un, yarı finaldeki rakipleri belli oldu.

Belediyespor'dan yapılan açıklamada, 4-6 Nisan tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak yarı final mücadelesinde kırmızı-lacivertliler, ilk maçta Altınoluk Belediye ile karşılaşacak. Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda ilk maçını 4 Nisan Perşembe günü oynayacak olan Manisa temsilcisi, 5 Nisan'da Halkbank Gazi Üniversitesi ve 6 Nisan'da ise Ankara Karayolları ile karşı karşıya gelecek.

Salihli Belediyespor antrenörü Gül İlter, yaptığı açıklamada, "Zorlu bir lig maratonu sonrası yarı finallere gitmeye hak kazandığımız için mutluyum. Ligi birinci sırada bitirmek bizim için bir avantajdı. Bu avantajı bu grupta göreceğimize inanıyorum. Buradan bir üst gruba çıkıp daha sonra da birinci lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement