Belediye Başkanı Uğurlu, AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Uğurlu, AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

Belediye Başkanı Uğurlu, AK Parti\'den Aday Adaylığını Açıkladı

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) belediye başkanlığı için yeniden aday adaylığı müracaatını partisinin il başkanlığına yaptı.

28.10.2013 15:54

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) belediye başkanlığı için yeniden aday adaylığı müracaatını partisinin il başkanlığına yaptı.

Belediye Başkanı Uğurlu'nun parti toplantı salonunda yaptığı aday adaylığı müracaatı sırasında AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ile partililer hazır bulundu. Müracaat öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, "Hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyduğum, tarihi ile kültürü ile büyüyen ekonomisi ve sürekli gelişen sanayisi ile Türkiye'nin parlayan yıldızı olan Karaman'ımızda, tam 4,5 yıldır belediye başkanı olarak hizmet etmekteyim" dedi. Bu 4,5 yılın çok hızlı geçtiğini ifade eden Uğurlu, "Şüphesiz zamanın bu kadar hızlı geçmesinin nedeni Karaman Belediyesi olarak, yılın 365 günü 24 saat durmaksızın, 'Halka Hizmet Hakk'a Hizmet' ilkesi ile çalışmasıdır. Aklımızda ve yüreğimizde, Karaman için hizmet üretmek olunca, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan ile birlikte 12 yıl önce çıktığımız bu kutlu, bir o kadar da meşakkatli yolda, onunla benimsediğimiz ilkelerimizden, hizmet anlayışımızdan asla sapmadan halka hizmet adına programlar hazırladık. 4,5 yıllık zamana tarihi hizmetler sığdırdık ve bütün bunları hep birlikte başardık. Milletimizden aldığımız destek ve güçle, Milletvekillerimizin hemen her konudaki, görüş düşünce ve destekleri ile AK Parti çatısı altında görev alan bütün teşkilat mensuplarımızla, belediye personellerimizle tabi ki her şeyin başı olan Allah'ın izni ile bu tarihi hizmetleri gerçekleştirdik. Bugün burada siz değerli basın mensubu kardeşlerimizle bir arada bulunmamızın nedeni, Karaman Belediye Başkanı olarak, hizmetle dolu geçirmiş olduğumuz bir döneme, yeni bir dönem daha eklemek arzumu paylaşmak istememdir. Allah'ın izni ile bir 5 yıl daha Karaman'da hizmete talibim. Resmi müracaatımı AK Parti İl Başkanlığı makamına sizlerin huzurunda bizzat yapacağım. Müracaatta bulunan ve bulunacak olan diğer arkadaşlarıma da hizmete talip oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Önemli olan kimin aday olduğu değil. Önemli olan, yapılması gereken bu hizmetleri layıkıyla yapabilecek, diğer taraftan başarısına yeni başarılar ekleyen partimizi daha yukarılara çıkarabilecek isimlerin olmasıdır. ve en önemlisi, vatanımız, milletimiz ve devletimiz için, Karaman'ımız için, tüm insanlık için Yüce Mevlam hayırlısı ne ise bizlere onu versin diyorum" dedi.

İl Başkanı Kerim Dereli de, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'ya görev yaptığı 4,5 yıllık sürede kendilerinin yüzünü kara çıkarmadığı için teşekkür ederken, aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, resmi müracaat için gerekli olan belgeyi İl Başkanı Kerim Dereli'ye teslim etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Uğurlu, AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement