Bilecik'te İl Encümen ve Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te İl Encümen ve Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Bilecik\'te İl Encümen ve Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Bilecik İl Encümeni ve Organize Sanayi Bölgesi toplantıları (OSB), Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleşti.

23.05.2016 16:59

Bilecik İl Encümeni ve Organize Sanayi Bölgesi toplantıları (OSB), Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleşti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, meclis üyeleri ile ilgili daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kaymakamlık lojmanının bakım onarımı için ödenek aktarılması, merkez İsmetpaşa Mahallesinde bir şahsa ait taşınmazın kamu yararı kararının kaldırılması, Gölpazarı Bediköy köy yolu ile İnhisar ilçesinde Yakacık-Samrı köy yolunda yol güvenliği açısından oto korkuluk yapılması ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Daha sonra Vali Nayir başkanlığında Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Hıdır Kahveci ve Mustafa Güney, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar ve Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bozüyük, Osmaneli ve Söğüt Organize Sanayi Bölgesi (OSB), toplantıları gerçekleştirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te İl Encümen ve Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement