Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik\'ten Kısa Kısa

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehirdeki lokanta, pastane ve marketlerde denetim gerçekleştirildi.

07.05.2014 18:31

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehirdeki lokanta, pastane ve marketlerde denetim gerçekleştirildi.

Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı'nın katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerinde,  lokanta, pastane ve marketlerde incelemeler yapıldı.

Denetimler hakkında açıklama yapan Avcı, şunları söyledi:

"Bilecik Belediyesi olarak, diğer alanlardaki incelemeler önem verdiğimiz gibi gıda üretim yerleri ile lokantalardaki kontroller de bizim için çok önemli. Çünkü insanlarımızın sağlığı söz konusu. Lokantalar ve diğer gıda üretim yerlerine Başta lokantalar olmak üzere gerçekleştirilen denetimlerde olumsuz durumlar karşısında gerekli uyarıları yaptık. Yapılması gereken işlemler hakkında iş yerleri sahipleri ve çalışanlara belirli bir süre tanıdık. Yine belirli bir süre sonra gerçekleştireceğimiz ikinci denetimlerde eksikliklerin giderilip giderilmediğini kontrol edeceğiz. Denetimlerde uyarıların yanı sıra gerekli görüldüğü halde cezai işlemleri de yapıyoruz."

Avcı, iş yeri sahipleri ve çalışanların Hijyen Eğitimi'ni tamamlamaları yönünde uyarıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Üniversite öğrencilerinden tarihi yerlere ziyaret

Bilecik Osmaneli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan 40 kişilik heyet, Osmaneli, Söğüt ve Bilecik'teki tarihi yerleri gezerek, bilgi aldı.

Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yusuf Bahadır Kavas liderliğindeki grup,  Söğüt'teki Ertuğrul Gazi Türbesi ve Hamidiye Camisi'ni gezdi. Şeyh Edebali Türbesi, Bilecik Belediye Sarayı ve Saat Kulesi'ni gezen öğrenciler, Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Arkeolog Umut Özdemir tarafından bilgilendirildi.

Öğretim görevlisi Kavas, gezi hakkında yaptığı açıklamada, öğrencilerin son sınıfta olduklarını belirterek, Bilecik'ten ayrılmadan, bölgenin tarihi ve kültürel özellikleri hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla geziyi gerçekleştirdiklerini kaydetti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement